Take a fresh look at your lifestyle.

طرز تهیه تارت زردآلو؛ دسر خوشمزه برای مهمانی

پای و تارت از پرطرفدار ترین دسرها هستند اگر این دسر با زردآلو؛ این میوه خوشمزه تابستانی درست شود که چه بهتر! تارت زردآلو گزینه ای عالی برای جشن ها، دورهمی های دوستانه و حتی مهمانی های رسمی می باشد. این تارت خوشمزه را می توان با انواع قالب تهیه و سرو کرد. برای تهیه تارت زردآلو لازم است نکاتی را بدانید تا کیک شما خوشمزه تر شود. اکنون که در فصل این میوه محبوب هستیم؛ تصمیم گرفتیم که در این پست آشپزی از سایت مینویسم طرز تهیه تارت زردالو را به همراه نکات مهم با شما علاقه مندان به اشتراک بگذاریم. امیدواریم که از طرز تهیه تارت زدآلو نهایت لذت را ببرید.

دستور تهیه تارت زردآلو

با زردآلو می توان بهترین دسر و نوشیدنی ها را تهیه کرد. دو نمونه از این ها شربت و مربای زردآلو می باشند. در ادامه طرز تهیه ی تارت زردآلو را می بینید.

همچنین می توانید دستور پخت کیک زردآلو را در مینویسم دنبال کنید.

مواد لازم برای تهیه تارت زردآلو

زردآلو20 عدد
آرد400 گرم
شیر180 گرم
کره170 گرم
نشاسته ذرت50 گرم
لیمو تازه1 عدد کوچک
شکر190 گرم
هلکمی کمتر از 1 قاشق چایخوری
نمکنوک قاشق چایخوری
تخم مرغ1 عدد زرده
بادام (به دلخواه)5 قاشق غذاخوری

نحوه پخت تارت زردآلو

زمان مورد نیاز: 1 ساعت

  1. آماده کردن مواد اولیه

    مواد اولیه را در یخچال قرار دهید تا برای تهیه این تارت خنک باشند.

  2. خرد کردن زردآلو

    زرد آلو ها را شسته و پوست آن را جدا می کنیم. سعی کنید پوست این میوه خیلی نازک جدا شود.

  3. آماده کردن آرد

    در این مرحله از طرز تهیه تارت زردآلو، آرد را الک می کنیم و در ظرفی می ریزیم.

  4. اضافه کردن شکر

    شکر و نمک را به آن اضافه کرده و یک بار هم می زنیم تا مخلوط شوند.

  5. ریختن کره

    کره را با یک چاقو به شکل مربع های ریز خرد می کنیم و به آرد و شکر اضافه می کنیم.

  6. هم زدن مواد پای زردآلو

    با دست و به آرامی مواد کیک تارت زردآلو را هم می زنیم تا کره ها به مواد آردی آغشته شوند. سپس در میکسر می ریزیم تا خمیر یکدستی شود.

  7. ریختن شیر

    160 گرم از شیر را طی چند مرحله به مواد قبلی اضافه می کنیم و هم می زنیم.

  8. استراحت دادن مواد

    مواد خمیر تارت زردالو را در کیسه فریزر قرار داده و برای نیم ساعت در یخچال می گذاریم.

  9. آماده کردن مواد میانی

    زردآلو ها را به شکل خیلی ریز خرد می کنیم و در ظرفی مناسب می ریزیم.

  10. اضافه کردن نشاسته ذرت

    نشاسته را به زردآلو ها اضافه می کنیم و هم می زنیم تا با هم مخلوط شوند.

  11. اضافه کردن آب لیمو

    آب لیمو را گرفته و همراه با هل به مواد میانی تارت زردآلو اضافه می کنیم.

  12. آماده کردن مواد رومال

    در یک کاسه ای زرده ی تخم مرغ را ریخته و 20 گرم شیر باقیمانده را به آن اضافه می کنیم. هم می زنیم تا با هم ترکیب شوند.

  13. تهیه کیک تارت زردآلو

    خمیر را از یخچال خارج کرده و روی سطح صافی قرار می دهیم. با یک وردنه کمی از هم باز می کنیم. همه جای قالب تارت را کمی چرب کرده و مواد خمیری را در آن می ریزیم. با دست طوری در قالب پخش می کنیم که در کف و کناره های ظرف یک لایه مواد خمیری باشد. با یک چاقو نوک تیز چند بار به سطح مواد می زنیم. سپس مواد رومال را با فرچه ای به خوبی روی خمیر می زنیم.

  14. افزودن مواد میانی

    سپس مواد میانی را روی آن می ریزیم. بادام را در این مرحله می توانید روی مواد میانی بریزید. سپس در فر با دمای 180 درجه قرار می دهیم. بعد از 40 دقیقه آماده است.

نکات کلیدی برای تهیه تارت زردالو

  • برای تهیه تارت زردآلو می توانید زردآلو را پوره کنید.
  • برای بهتر شدن بافت تارت زردآلو، کره را از قبل در فریزر قرار دهید.
  • بهتر است قطر قالب تارت، حداقل 15 سانتیمتر باشد.
  • برای تزیین تارت زردآلو از پودر قند الک شده استفاده کنید.
  • در تهیه تارت زردآلو می توانید همراه با بادام از مغزیجات دیگر استفاده کنید.
  • برای جدا کردن پوست زردآلو می توانید 3 دقیقه آن را در آبجوش قرار داده و سپس پوست آن را جدا کنید.

همچنین بخوانید :

روش آماده کردن کمپوت زردآلو

طرز تهیه تارت شکلاتی خوشمزه

طرز تهیه تارت آلبالو

روش تهیه گلت توت فرنگی بدون فر

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.