طرز تهیه جوجه کباب عربی ترد و لذیذ
جوجه کباب عربی یک غذای بین المللی از دسته غذاهای کبابی است و به دلیل طعم فوق العاده ای که دارد، بسیار محبوب است. این غذا را میتوانید به راحتی و با ساده ترین مواد اولیه تهیه کنید. جوجه کباب عربی همچون هر کباب دیگری با نان یا برنج قابل طبخ می باشد. نام دیگر جوجه کباب عربی، شش طاووق است.
دستور تهیه جوجه کباب عربی
جوجه کباب عربی یا شش طاووق، بافتی بسیار نرم دارد و طعم لذیذ آن زبانزد است. این غذا کمی تند است که البته اندازه ی فلفل آن قابل تغییر است. در ادامه با بهترین دستور پخت جوجه کباب عربی آشنا می شوید.
همچنین در مینویسم می توانید با ترفندهای خوشمزه شدن جوجه کباب آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه جوجه کباب عربی
مرغ | 2 عدد فیله مرغ و 2 عدد ران |
پیاز | 2 عدد متوسط |
سیر | 1 بوته کوچک |
جعفری خرد شده تازه | 2 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری سرپر |
پاپریکا دودی | 1.5 قاشق غذاخوری |
نعنا خشک | کمی بیشتر از نصف قاشق چایخوری |
نارنج | 2 عدد متوسط |
ماست چکیده | کمی کمتر از 1 لیوان |
فلفل سیاه و فلفل قرمز | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
طرز پخت جوجه کباب عربی
زمان مورد نیاز: 40 دقیقه
- پیش نیاز ها
مرغ ها را به شکل کبابی خرد کنید. سپس 1 بوته سیر را ریز خرد کرده یا بهتر است رنده شود. پیاز را هم رنده کنید.
- آماده کردن مواد برای مزه دار کردن جوجه عربی
در این مرحله از طرز تهیه جوجه کباب عربی، پیاز و سیر از قبل آماده شده را تفت میدهیم. حرارت را کم کرده و پاپریکا دودی و رب گوجه فرنگی را به این مواد اضافه می کنیم. نعنا خشک میریزیم. سپس نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز میزنیم. کنار میگذاریم تا خنک شود.
- آماده کردن جوجه کباب عربی
مواد خنک شده را در ظرفی ریخته و ماست را به آن اضافه میکنیم. سپس آب نارنج را گرفته و به همراه جعفری در مواد میریزیم. مرغ های خرد شده را به مواد اضافه کرده و کمی مرغ ها را در مواد ورز میدهیم. دربی روی ظرف قرار داده و به مدت حداکثر یک روز در یخچال قرار میدهیم.
بعد از خارج کردن مرغ هایی که طعم دار شده اند، آنها را روی باربکیو یا زغال کباب میکنیم.
ترفندهایی برای تهیه جوجه کباب عربی خوشمزه
- پیشنهاد میشود در صورت تمایل، مقدار بیشتری فلفل در این کباب ریخته شود. زیرا جوجه کباب عربی فلفلی تر خوشمزه تر است.
- حتما 24 ساعت در یخچال به جوجه های مزه دار شده، استراحت دهید.
- جوجه کباب عربی باید در دمای ملایم کباب شود زیرا ماستی که در مواد مرینیت جوجه کباب استفاده می شود، اگر در معرض حرارت بالا قرار گیرد، میسوزد. (برای مغز پخت شدن بهتر جوجه کباب عربی نیز پیشنهاد میشود حرارت ملایم باشد.)
- به کباب های پخته شده، 15 گرم کره ی آب شده اضافه کنید و بعد از کباب شدن مرغ ها به آن آغشته کنید.
- برای خوشمزه تر شدن جوجه کباب عربی، هنگام کباب کردن جوجه ها با یک برس به جوجه ها زعفران بزنید.
همچنین بخوانید :