Take a fresh look at your lifestyle.

طرز تهیه کیک ارده کنجدی خوشمزه با بافت نرم و لطیف

ارده یکی از خوراکی های پر خاصیت و مقوی است و معمولا با عسل یا شیره ترکیب می شود و افراد به عنوان صبحانه میل می کنند اما برخی ممکن است طعم آن را دوست نداشته باشند و از آنجایی که بسیار مفید است، می خواهیم طرز تهیه کیک ارده را به شما آموزش دهیم که هم طعم فوق العاده ای دارد و هم کسانی که ارده خالی نمیخورند این کیک بهترین جایگزین است.

طرز تهیه کیک ارده ای

طرفداران پخت کیک و شیرینی، همانطور که می دانید ارده را از طریق روغن گیری کنجد تهیه می کنند و طبع گرم دارد و برای درمان بسیاری از بیماری ها مفید است پس با مینویسم همراه شوید تا طرز تهیه کیک با ارده را بیاموزید.

مواد لازم برای تهیه کیک ارده خوشمزه

آرد2 و نیم لیوان
شیر1 لیوان
بیکینگ پودر2 قاشق مرباخوری
ارده1 لیوان
شکر2 لیوان
وانیلنوک قاشق چایخوری
کنجد(اختیاری)به میزان لازم
روغن1 لیوان
تخم مرغ6 عدد
کیک ارده ای

دستور تهیه کیک ارده خانگی

زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 20 دقیقه

  1. آماده کردن آرد

    آرد را در ظرفی ریخته و بیکینگ پودر را به آن اضافه می کنیم و سپس 4 بار الک می کنیم.

  2. آماده کردن مواد اولیه

    همه مواد اولیه کیک ارده را از یخچال خارج کرده و در دمای محیط قرار می دهیم.

  3. گرم کردن فر

    فر را روی دمای 150 درجه تنظیم کرده و اجازه می دهیم گرم شود.

  4. آماده کردن تخم مرغ

    تخم مرغ ها را شکسته و برای تهیه کیک ارده زرده و سفیده ی آن ها را جدا می کنیم.

  5. هم زدن سفیده تخم مرغ

    سفیده را در ظرفی ریخته و با همزن دور تند هم می زنیم تا کرم رنگ شود. سپس در یخچال می گذاریم که خنک بماند.

  6. تهیه کیک ارده

    در این مرحله از طرز تهیه کیک ارده، زرده تخم مرغ را در ظرفی گود می ریزیم.

  7. ریختن شکر

    شکر را به زرده ها اضافه می کنیم.

  8. اضافه کردن وانیل

    وانیل را ریخته و این مواد کیک ارده را هم می زنیم تا کرم رنگ شود.

  9. افزودن روغن مایع

    روغن مایع را می ریزیم و 50 ثانیه هم می زنیم تا با هم ترکیب شده و یکدست شوند.

  10. ریختن شیر

    شیر را به مواد قبلی کیک ارده اضافه می کنیم و مجددا 50 ثانیه و با دور تند هم می زنیم.

  11. ریختن ارده

    ارده را نیز در مواد فوق می ریزیم و 1 دقیقه دیگر هم می زنیم.

  12. افزودن سفیده تخم مرغ

    سفیده تخم مرغ را از یخچال خارج کرده و به مواد کیک ارده اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم.

  13. اضافه کردن آرد

    آرد را به 5 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را مرحله مرحله به مواد کیک ارده اضافه می کنیم. توجه کنید که بعد از هر بار اضافه کردن مخلوط آرد، با لیسک هم بزنید.

  14. پختن کیک ارده

    بعد از اینکه مواد یکدست شد، نوبت پختن کیک ارده است، قالب کیک ارده را کمی چرب کرده و کنجد در کف قالب می ریزیم و پخش می کنیم تا همه جای کف قالب کنجد باشد.

  15. ریختن مواد کیک ارده

    مواد کیک ارده را روی کنجد ریخته و کف ظرف را چند بار به سطح صافی ضربه می زنیم. حال در فر قرار داده و دمای فر را روی 180 درجه قرار می دهیم تا کیک به خوبی بپزد و طلایی شود.

نکات کلیدی برای تهیه کیک ارده و کنجد

  • برای تزیین کیک ارده می توانید از ارده، گردو خرد شده و ترافل استفاده کنید و یا پودر قند را روی کیک ارده خنک شده الک کنید.
  • توجه کنید که برای بهتر فرم گرفتن سفیده تخم مرغ لازم است پره های همزن کاملا تمیز باشد.
  • همچنین بعد از اضافه کردن سفیده به مواد کیک ارده، به آرامی با لیسک هم بزنید تا پف سفیده از بین نرود.
  • برای تهیه کیک ارده و شیره، به جای شکر به میزان لازم شیره بریزید و توجه کنید که در اینصورت کیک ارده کمی تیره تر می شود.
  • برای مقوی تر شدن کیک ارده، کمی گردو خرد شده را در مواد کیک ارده بریزید که در اینصورت کیک ارده و گردو دارید.
  • مدت زمان پخت کیک ارده تقریبا 40 الی 50 دقیقه است.
  • برای تهیه کیک ارده و خرما نیز به جای شکر از خرمای خرد شده استفاده کنید.
  • مهمترین نکته برای تهیه کیک ارده خوشمزه و پف دار این است که بعد از ریختن مخلوط آرد، نباید زیاد هم بزنید زیرا در اینصورت دیگر پف نمی کند.
  • اندازه ی قالب باید طوری باشد که بعد از ریختن مواد کیک ارده، تقریبا یک سوم آن خالی باشد تا کیک بتواند پف کند.
  • برای اینکه کیک ارده رژیمی شود، روغن کنجد را جایگزین روغن مایع کنید.

آموزش حلوا ارده در خانه

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.