فصل بهار موقع سبزیجات خوشمزه و خاص است. کنگر یکی از همان سبزی های پر طرفدار فصل بهار میباشد. یکی از پیشنهاد های عالی برای استفاده از کنگر، درست کردن بورانی یا همان کنگر ماست میباشد. اگر میخواهید یک کنگر ماست خوشمزه درست کنید ادامه مطلب را بخوانید.
مواد لازم برای درست کردن کنگر ماست
ساقه کنگر | ده عدد |
ماست | یک لیوان |
نمک، فلفل، نعنا | به میزان لازم |
دوغ محلی و یا گاز دار | |
گل محمدی | |
پودر سیر |
طرز تهیه کنگر ماست
زمان مورد نیاز: 15 دقیقه
کنگر ماست
- پاک کردن کنگر ها
ابتدا کنگر ها را به خوبی پاک کنید. کنگرها باید بدون هر گونه تیغ و اضافات بوده و کاملا سفید شود.
- برش دادن کنگرها
کنگر ها را به صورت قطعات هم اندازه با قیچی و یا چاقو برش دهید.
- پختن کنگرها
مقداری آب درون قابلمه بریزید وقتی جوش آمد کنگرها را به آن اضافه کنید تا کاملا بپزد. بعد از آن ها را درون آبکش بریزید تا سرد شود.
- خیس کردن کنگرها با دوغ
کنگرها در یک ظرف دردار بریزید سپس مقداری دوغ روی آن اضافه کنید و به مدت 24 ساعت درون یخچال قرار دهید تا خیس بخورد.
- اضافه کردن ماست به کنگر
بعد از خیس خوردن کنگرها با دوغ به آن ماست را اضافه کنید حتما سعی کنید از ماست سفت استفاده کنید.
- اضافه کردن نمک و فلفل و سبزیجات معطر
مقداری نمک و فلفل را همراه با سیر و سبزیجاتی مانند نعناع و پونه به ماست اضافه کنید.
- اضافه کردن مقداری گردو خرد شده و گل محمدی
در صورت تمایل میتوانید گردو و گل محمدی را به ماست اضافه کنید.
- ماست کنگر را در یخچال قرار دهید.
چند ساعت قبل از سرو کردن کنگر ماست آن را در یخچال قرار دهید تا طعم مواد با هم ترکیب شوند.
خواص خوردن کنگر ماست
- کاهش فشار خون
- کاهش اشتها و کمک به لاغری
- جلوگیری از بیماری های کبدی
- جلوگیری از دیابت و کاهش قند خون
همچنین بخوانید: طرز تهیه غذاهای تابستانی خنک