طرز تهیه آش آبادانی خوشمزه به روش رستورانی

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

غذای آبادانی یعنی غذایی که طبع گرم و در عین حال طعم تندی دارد و ترکیب این دو دلیل جذابیت غذاهای آبادانی است. حال امروز می خواهیم یک صبحانه تقریبا سنگین آبادانی به نام آش آبادانی را به شما آموزش بدهیم تا این آش را تهیه کنید و از طعم بینظیر آن نهایت لذت را ببرید.

طرز تهیه آش آبادانی با گوشت

آش آبادانی بدون گوشت نیز تهیه می شود و اما واضح است که آش آبادانی با گوشت مقوی تر است و به همین دلیل ما این دستور را ارائه می دهیم و در ادامه نیز طرز تهیه آش آبادانی بدون گوشت عنوان می شود.

همچنین پیشنهاد می شود بخوانید:

مراحل پخت آش ماش

مواد لازم برای تهیه آش آبادانی

برنج600 گرم
نعنا خشک2 قاشق غذاخوری
نخود200 گرم
فلفل قرمز1 قاشق چایخوری
نمک و زردچوبهبه میزان لازم
لوبیا سفید200 گرم
گوشت گوساله (اختیاری)500 گرم
روغنبه میزان لازم
پیاز4 عدد
فلفل سیاهبه میزان لازم
عدس300 گرم
کشکبه میزان لازم
تره1 کیلوگرم
ترخون خشک (اختیاری)به میزان دلخواه

طرز تهیه آش آبادانی اصیل

زمان مورد نیاز: 3 ساعت

  1. خیس کردن نخود و لوبیا

    از تقریبا 24 ساعت قبل، نخود و لوبیا را در ظرف های جداگانه ای ریخته و برای تهیه آش آبادانی خیس می کنیم.

  2. آماده کردن برنج

    2 ساعت مانده به تهیه آش آبادانی، برنج را نیز خیس می کنیم.

  3. خرد کردن گوشت

    گوشت را به صورت مربع هایی خرد می کنیم.

  4. خرد کردن پیاز

    پیاز ها را نگینی خرد کرده و هر دو عدد پیاز خرد شده را درون کاسه ای جداگانه می ریزیم و برای تهیه آش آبادانی کنار می گذاریم.

  5. آماده کردن تره

    تره را پاک کرده و می شوییم و بعد از اینکه خشک شد، خرد می کنیم .

  6. تهیه پیاز داغ

    در این مرحله از طرز تهیه آش آبادانی، در تابه ای روغن ریخته و روی حرارت زیاد قرار می دهیم و بعد از اینکه داغ شد دو عدد پیاز خرد شده را در آن می ریزیم تا سرخ شود.

  7. تهیه نعنا داغ

    در تابه ای دیگر کمی روغن ریخته و بعد از اینکه داغ شد، نعنا خشک را می ریزیم و مدام هم می زنیم تا تیره شود. حال برای تهیه آش آبادانی کنار می گذاریم.

  8. تهیه آش آبادانی

    نخود را درون قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. به اندازه ی کمی بالاتر از سطح نخود، آب می ریزیم و می گذاریم بپزد.

  9. ریختن لوبیا سفید

    بعد از تقریبا 1 ساعت که نخود نیم پز شد، لوبیا سفید را اضافه می کنیم.

  10. ریختن گوشت

    گوشت را به مواد قبلی آش آبادانی اضافه می کنیم و می گذاریم بپزد.

  11. اضافه کردن پیاز

    در همین حین پیاز خرد شده باقیمانده را به گوشت اضافه می کنیم تا آش آبادانی بوی زهم نداشته باشد.

  12. افزودن زردچوبه

    زردچوبه را به همراه کمی روغن روی حرارت تفت می دهیم و به مواد آش آبادانی اضافه می کنیم.

  13. اضافه کردن عدس

    بعد از اینکه گوشت پخت، عدس را به آش آبادانی اضافه می کنیم.

  14. ریختن برنج

    تقریبا بعد از نیم ساعت، برنج را می ریزیم.

  15. افزودن تره

    حال کمی تست می کنیم و اگر مواد و حبوبات آش آبادانی پخته بود، تره خرد شده را می ریزیم.

  16. افزودن ترخون خشک

    اکنون ترخون خشک را اضافه می کنیم.

  17. افزودن فلفل قرمز

    پودر فلفل قرمز را به مواد آش آبادانی اضافه می کنیم.

  18. ریختن ادویه

    نمک و فلفل سیاه را می ریزیم و می گذاریم آش آبادانی بپزد.

  19. آماده کردن گوشت گوساله

    گوشت را از قابلمه خارج کرده و ریش ریش می کنیم و مجددا به آش آبادانی اضافه می کنیم.

  20. سرو آش آبادانی با گوشت

    بعد از اینکه آش آبادانی پخت، خاموش کرده و از روی حرارت برمی داریم و زمانی که کمی خنک شد، در ظرف موردنظرمان می ریزیم.

  21. ریختن کشک

    کشک آماده شده را روی آش آبادانی می ریزیم.

  22. اضافه کردن پیاز داغ

    پیاز داغ را روی آن می ریزیم.

  23. اضافه کردن نعنا داغ

    نعنا داغ می ریزیم و آش آبادانی را سرو می کنیم. نوش جان

آش آبادانی اصل
طرز تهیه آش آبادانی با گوشت

فوت و فن آش آبادانی

  • این دستور که ارائه دادیم، دستور تهیه آش آبادانی اصیل است.
  • برای تهیه آش آبادانی بدون گوشت، گوشت را حذف کنید و آش آبادانی ساده تهیه کنید.
  • آش آبادانی خوشمزه را برای عصرانه و وعده غذایی سبک طبخ می کنند.
  • برای خوش طعم تر شدن آش آبادانی اصل کمی جعفری بریزید.
  • توجه کنید که آش آبادانی خوشمزه را مدام هم بزنید تا ته نگیرد.
  • می توانید بعد از پخت آش آن را درون میکسر بریزید و آشی شبیه به آش شله قلمکار تهیه کنید.
  • در برخی رسپی ها کمی گوشت چرخ کرده را سرخ کرده و با آن آش آبادانی را تزیین می کنند.
  • برای مقوی تر شدن آش آبادانی، کمی عصاره قلم بریزید.
  • بهترین برنج برای تهیه آش آبادانی، برنج نیم دانه و ایرانی است.
  • در هر مرحله ای از طرز تهیه آش آبادانی، اگر قرار بود آب بریزید، آبجوش بریزید.
  • می توانید کمی سیر به آش آبادانی اضافه کنید تا سردی آن گرفته شود.

همچنین بخوانید:

شیوه تهیه آش عباسعلی کرمانشاهی

نظرات