طرز تهیه دمنوش مارچوبه + خواص دمنوش مارچوبه

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

مارچوبه یکی از سبزیجات بهاری است که مملو از خاصیت است. مارچوبه از واژه یونانی به معنی “شاخه” یا “جوانه” آمده است. اعتقاد بر این است که این سبزی سلطنتی که اکنون به طور گسترده در سراسر جهان کشت می شود، 2000 سال پیش در منطقه شرق مدیترانه، جایی که به دلیل بافت منحصر به فرد و ادعای کیفیت دارویی، جایزه ای برای آن به ارمغان آورد. نیزه های مارچوبه از یک تاج کاشته شده در خاک های شنی رشد می کنند و در شرایط ایده آل می توانند در یک دوره 24 ساعته 10 اینچ رشد کنند. مارچوبه سرشار از مواد مغذی است و خواص بیشماری دارد.

طرز تهیه دمنوش مارچوبه 

مواد لازم برای درست کردن دمنوش مارچوبه:

  • 400 گرم مارچوبه سبز
  • آب کافی برای پوشاندن
  • کمی نمک (اختیاری)

مراحل دستور تهیه دمنوش مارچوبه:

  • مارچوبه ها را با دقت بشویید و انتهای آنها را بگیرید.
  • درون یک قابلمه آب و نمک بریزید و بگذارید تا جوش بیاید. حرارت را کم کنید و حدود 10-15 دقیقه یا تا زمانی که مارچوبه ها نرم شود بپزید.
  • مارچوبه را برداشته و مایع پخت را ذخیره کنید. مایعات سبز یا همان عصاره بدست آمده را می توان به عنوان چای گرم نوشید و یا برای طعم دادن به غذاهای دیگر مانند سوپ یا خورشت استفاده کرد.

خواص دمنوش مارچوبه:

  •  سرشار از اسیدهای آمینه ، پروتئین ها و ویتامین ها و فیبر بالا
  • تنظیم متابولیسم بدن و کاهش وزن
  • به ثبات فشار خون و چربی خون کمک می کند.
  • به مهار بیماری های قلبی عروقی کمک می کند.
  • از یبوست سن جلوگیری می کند، ادرار آور و رفع خستگی
  • به مهار باکتری ها و مقاومت در برابر ویروس کمک می کند.
  • قند کم ، چربی کم
  •  اثر ضد سرطان ، می تواند فعالیت توپوایزومراز را مهار کند ، به طور مستقیم سلول های سرطانی را از بین ببرد
  • چربی خون و کلسترول را کاهش می دهد.
  • تأثیر بر روی سیستم ایمنی بدن انسان
  • اثر ضد پیری
 برای خواندن خواص مارچوبه برای کبد کلیک کنید.

 

نظرات