طرز تهیه شربت بهار نارنج + نکات طلایی
در فصل تابستان که هوا گرم می شود، یک شربت بهار نارنج پیشنهاد فوق العاده ای می باشد. شربت بهار نارنج از آن دسته شربت هاست که بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. به این دلیل که شربت بهار نارنج تشنگی را رفع می کند، به عنوان یک نوشیدنی در افطار ماه رمضان گزینه ی مناسبی است. در اکثر کافه ها و به خصوص در فصل بهارو تابستان شما درمنوی آن ها شربت بهار نارنج را ملاحظه می کنید. حال قرار است خودتان در منزل این شربت خوشمزه را تهیه کنید.
اموزش تهیه شربت بهار نارنج
شربت در انواع مختلفی نظیر شربت گل محمدی، شربت توت فرنگی، شربت آلوچه، شربت بهار نارنج و…. آماده می شود. بهار نارنج خواص زیادی دارد و آرام بخش، مسکن طبیعی اعصاب، خنک کننده بدن در فصل گرم، لایه بردار پوست و غیره می باشد. بهار نارنج به شکل عرق بهار نارنج در این شربت استفاده می شود. در این پست با طرز تهیه بهار نارنج آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه شربت بهار نارنج
عرق بهار نارنج | 1.5 لیوان |
شکر | کمی بیشتر از 3.5 لیوان |
آبلیمو | کمی کمتر از 1.5 قاشق غذاخوری |
آب | کمی کمتر از 2.5 لیوان |
دستو تهیه شربت بهار نارنج
زمان مورد نیاز: 30 دقیقه
- آماده کردن شکر
در قابلمه ای آب می ریزیم و سپس شکر را اضافه می کنیم. هم می زنیم تا شکر حل شود.
- اضافه کردن بهار نارنج
بهار نارنج را به شکر و آب اضافه کرده و کمی هم می زنیم. این قسمت مهم ترین مرحله در طرز تهیه شربت بهار نارنج است.
- تهیه شربت بهار نارنج
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و بعد از اینکه کمی جوشید حرارت را کم می کنیم.
- اضافه کردن آبلیمو
15 دقیقه مانده به آخر آبلیمو را می ریزیم. بعد از 15 دقیقه، شربت بهار نارنج را از روی حرارت بر می داریم.
نکات طلایی برای تهیه شربت بهار نارنج
- برای خوشمزه تر شدن شربت بهار نارنج، می توانید کمی گلاب در آن بریزید.
- بهتر است از آب لیمو ترش جهرمی و تازه استفاده کنید.
- اگر کمی زعفران دم کشیده در شربت بهار نارنج بریزید. خوش طعم تر می شود.
- این شربت را حتما در یخچال نگهداری کنید.
- شربت بهار نارنج با تخم شربتی مزه و خواص عالی تری خواهد داشت.
- می توانید از چند برگ بهارنانج در شربت نیز استفاده کنید. البته به طور مثال برای این مواد اولیه، 2 عدد کافیست زیرا زیادی ریختن بهار نارنج شربت را کمی تلخ می کند.
همچنین بخوانید :