طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی خیلی خوشمزه

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

زرشک پلو با مرغ مجلسی و خوشمزه، یکی از غذاهایی است که آدم ها را به دو دسته تقسیم میکند. دسته ای که علاقه ی وافری به زرشک پلو با مرغ دارند و دسته ای نیز افرادی که اصلا علاقه ای به این غذا ندارند. به نظر من آن دسته ی دوم که علاقه ندارند احتمالا هنوز با رسپی خوبی برای این غذا آشنا نشده اند. پخت زرشک پلو با مرغ خوشمزه یک مهارت است! بویژه اگر بخواهید برای یک مهمانی زرشک پلو با مرغ مجلسی آماده کنید.

دستور تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

برای مهمانی و جشن ها زرشک پلو با مرغ یک غذای بسیار مناسب است. مواد اولیه برای پخت زرشک پلو با مرغ، ساده و در دسترس است و در عین حال ظاهر فوق العاده و طعم بینظیری دارد. در ادامه بهترین دستور تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی خیلی خوشمزه را با شما به اشتراک میگذاریم.

همچینین برای آموزش پخت مرغ با سس زرشک میتوانید به مینویسم مراجعه کنید.

مواد لازم برای پخت زرشک پلو با مرغ مجلسی خوشمزه

مرغ3 عدد سینه مرغ و 2 عدد ران مرغ
پیاز3 عدد متوسط
فلفل دلمه1 عدد بزرگ
هویج2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
آب3 لیوان
نارنج2 عدد متوسط
سیر5 حبه
چوب دارچین2 عدد
نمک و فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم
برنج 4 پیمانه
زرشک3 قاشق غذاخوری سرپر

دستور پخت زرشک پلو با مرغ مجلسی

زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 30 دقیقه

  1. آماده کردن صیفی جات

    در اولین مرحله از پخت زرشک پلو با مرغ مجلسی خوشمزه، پیاز را رشته ای خرد کرده و فلفل دلمه را خلالی و هویج را لایه ای برش میدهیم. در تابه ای روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم. این صیفی جات خرد شده را میریزیم. حرارت را کم میکنیم و میگذاریم بماند.

  2. آماده کردن مرغ

    در تابه ای دیگر مقداری روغن ریخته و مرغ ها را در آن کمی سرخ میکنیم. زمانی که طلایی شدند از داخل روغن خارج میکنیم.

  3. آماده کردن سس ویژه

    در همان تابه و روغن مانده از مرغ، رب را ریخته تا کمی تفت بخورد و طعم خامی آن گرفته شود. زردچوبه و فلفل سیاه و نمک میزنیم. هنگامی که رب براق شد، آب نارنج را اضافه میکنیم.

  4. پختن مرغ

    حالا به پیاز و فلفل دلمه و هویج که روی حرارت کم است، کمی زردچوبه و نمک اضافه کرده و مرغ ها را روی آن میچینیم. در آخر سس را ریخته و سیر نگینی خرد شده و چوب دارچین میریزیم. بعد از 45 دقیقه آماده است.

  5. پختن برنج

    در قابلمه ای مقداری آب با کمی نمک در قابلمه ای ریخته و روی حرارت زیاد قرار میدهیم. بعد از جوشیدن برنج را ریخته و وقتی کمی نرم شد آبکش میکنیم. در قابلمه کمی روغن ریخته و لایه لایه برنج میریزیم. کمی روغن ریخته و دمکنی گذاشته و اجازه میدهیم در حرارت کم دم بکشد. زرشک سرخ میکنیم و هنگام سرو، برنج را با آن تزئین میکنیم.

نکات مهم در پخت زرشک پلو با مرغ مجلسی خیلی خوشمزه

  • برای پخت زرشک پلو با مرغ مجلسی خوشمزه، اگر نارنج نداشتید به جای آن میتوانید از لیمو تازه استفاده کنید.
  • اگر خواستید لیمو را جایگزین کنید، 2 عدد لیمو جهرمی کفایت می کند.
  • برای ته دیگه میتوانید از نان، کاهو، کنجد، سیب زمینی لایه ای یا سیب زمینی رنده شده استفاده کنید.
  • برای سرخ کردن زرشک، آن را شسته و در کمی روغن در تابه ای میریزیم و سپس خیلی کم شکر میریزیم و کمی تفت میدهیم.
  • برای تزئین زرشک پلو با مرغ مجلسی، میتوانید کمی برنج را با کمی زعفران که دم کشیده، مخلوط کنید.

همچنین بخوانید :

طرز تهیه جواهر پلو مجلسی

دستور تهیه رولت مرغ برای مهمانی

نظرات