مواد لازم سس کچاپ خونگی |
|
آب | 1 لیوان فرانسه |
رب گوجه | نصف لیوان |
نشاسته ذرت | یک الی یک و نیم قاشق |
سرکه سفید | نصف یا یک سوم لیوان |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
پودر فلفل سیاه | نصف قاشق چای خوری |
پودر سیر | نصف قاشق چای خوری |
پودر پیاز | نصف قاشق چای خوری |
پودر پاپریکا | نصف قاشق چای خوری |
شکر | دو و نیم قاشق چای خوری |
ادویه کچاپ | یک قاشق چای خوری |
پودر فلفل قرمز | به مقدار لازم ( در صورتی که دوست دارید سس تند باشد) |
طرز تهیه سس کچاپ خونگی با رب گوجه
از چاشنی های کنار غذا که بسیار پر کاربرد میباشد سس کچاپ است. از این سس در کنار انواع غذاها بخصوص غذاهای فست فود بسیار استفاده میشود. سس کچاپ نوعی سس است که پایه اصلی آن گوجه یا رب گوجه است و معمولا با دو طعم ساده و تند عرضه میشود. اگر دوست دارید که یک سس خانگی بدون مواد افزودنی نگهدارنده داشته باشید با ما همراه باشید. در ادامه طرز تهیه سس کچاپ خونگی با رب گوجه فرنگی ارائه شده است.
طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده با رب گوجه
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل تهیه سس ارائه شده است:
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سس رنچ خانگی
مراحل تهیه سس کچاپ خانگی
- ابتدا یک قابلمه کوچک را در روی حرارت قرار دهید.
- سپس آب را به همراه نشاسته داخل قابلمه بریزید و خوب هم بزنید تا نشاسته درون آب حل شود.
- رب گوجه را به علاوه سرکه به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
- در این مرحله نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز و ادویه کچاپ را به همراه شکر به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید.
- حرارت ملایم باشد و تا جایی مواد را هم بزنید که سس غلیظ شود.
- وقتی که سس شما غلیظ شد از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی سرد شود.
- سپس داخل هر ظرفی که دوست دارید بریزید و داخل یخچال نگه دارید.
نکات طرز تهیه سس کچاپ ساده
- حتما ادویه ها را کامل بریزید تا سس خوشمزه و عالی داشته باشید.
- اگر دوست دارید که سس تند داسته یاشید کمی پودر فلفل قرمز اضافه کنید که این بستگی به سلیقه شما دارد که چه مقدار تند دوست داشته باشید.
- حتما مدام هم بزنید زیرا نشاسته باعث می شود که سس ته بگیرد.
- این سس را می توانید با گوجه فرنگی هم درست کنید اما با رب گوجه راحتر و سریعتر آماده می شود.