طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر با خمیر یوفکا
بورک اسفناج یکی از لذیذ ترین و پر طرفدار ترین غذاهای ترکیه ای است که به عنواع پیش غذا هم استفاده میشود. دستور تهیه بورک اسفناج بسیار ساده می باشد. میتوانید از این غذا در مهمانی ها و تولدها بسیار استفاده کرد.
طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر با خمیر یوفکا
مواد لازم:
- 8 فنجان برگ اسفناج
- 1 قاشق چایخوری روغن زیتون
- 1 پیاز کوچک ریز خرد شده
- نصف فنجان پنیر خامه ای
- خمیر یوفکا
- 5 عدد گردوی خرد شده
- 1 قاشق چایخوری. دانه کنجد
- نمک و فلفل به میزان لازم
- سیر 1 حبه در صورت تمایل
- شیر و تخم مرغ برای رومال
مراحل طرز تهیه بورک اسفناج با پنیر:
- اسفناج را بشویید و آبکشی کنید. در حالی که آب همچنان به برگها چسبیده است ، آن را به ماهی تابه بزرگ منتقل کنید
- درب تابه را بگذارید و آن را روی حرارت متوسط به بالا 4 تا 5 دقیقه یا تا زمانی که اسفناجها کمی نرم و سبکتر شوند قرار دهید. معمولا حجم اسفناج بعد از پخت کم میشود.
- درب تابه را برداشته و کمی اسفناج ها را با حرارت ملایم تفت بدهید تا آب اسفناج ها کامل تبخیر شود.
- اسفناج ها از تابه خارج کرده و به تابه روغن اضافه کنید. پیاز ها را در تابه بریزید و اجازه بدهید کمی تغییر رنگ بدهند.
- سیر را اضافه کرده و همراه پیاز تفت بدهید.
- نمک و فلفل را اضافه کنید.
- حالا اسفناج ها را مجدد به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
- در این مرحله گردو ها را اضافه و مخلوط کنید.
- حرارت را خاموش کرده و پنیر خامه ای را به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید تا کامل یکدست شود.
- ورقه های یوفکا را یکی یکی و به آرامی پهن کرده و رو ی آن کره بمالید.
- یک قاشق از مواد را به صورت نواری روی یوفکا بریزید از بغل ها جمع کنید و به آرامی رول کنید. (میتوانید بورک ها را به شکل سمبوسه بپیچید.)
- با مخلوط تخم مرغ و شیر زده شده رول ها را رومال کنید و کنجد بپاشید.
- فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده و بورک ها را شینی بچینید و در فر به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار دهید تا طلایی شوند.
- اگر فر ندارید میتوانید در تابه با کمی روغن سرخ کنید.