طرز تهیه کیک کادایف ترکیه ای خوشمزه و راحت + نکات
پخت کیک در خانه یکی از سرگرمی های شیرین هر خانم خانه دار است. کیک های خانکی عطر و طعم فوق العاده ای دارند و کنار چای عصرانه ای بسیار دلچسب خواهد بود. اگر به دنبال یک دستور کیک خوشمزه و جدید هستید به شما پیشنهاد میکنیم حتما کیک کادایف ترکیه ای را درست کنید و در کنار خانواده از آن لذت ببرید. با مینویسم همراه باشید تا طرز تهیه کیک کادایف ترکیه ای را برایتان شرح بدهیم.
آموزش پخت کیک کادایف ترکیه
در ادامه میتوانید مواد مورد نیاز کیک کادایف و مراحل پخت را بخوانید:
مواد مورد نیاز برای تهیه کیک کادایف |
|
آرد سفید | ۱ و ۱/۲ پیمانه |
شکر | ۱/۲ پیمانه |
پودر نارگیل | ۱/۲ پیمانه |
روغن مایع | ۱/۲ پیمانه |
شهد بار غلیظ | ۱/۲ پیمانه |
آب | ۱/۲ پیمانه |
وانیل | ۱/۲ ق چ |
بکینگ پودر | ۱ ق غ سر صاف |
تخم مرغ | ۳ عدد |
رشته کادایف | حدود ۵۰ گرم |
کره | ۵۰ گرم |
شیر عسلی | 3 قاشق غذاخوری |
مراحل پخت کیک کادایف
- در یک ظرف مناسب 3 عدد تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل با هم زن به اندازه ای هم میزنیم که کرمی و کش دار شود.
- شهد بار را با آب مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم.
- سپس روغن را را به مواد اضافه و هم میزنیم.
- بکینگ پودر را به آرد اضافه کرده و طی چند مرحله روی مواد الک میکنیم و هربار به خوبی هم میزنیم. توجه داشته باشید حتما آرد را الک کرده و زی چند مرحله به مواد اضافه کنید.
- بعد از اضافه کردن آرد، پودر نارگیل را به مواد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
- ته قالب مورد نظر را کمی چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید.
- مواد را در قالب بریزید.
- روی مواد پودر پسته بپاشید. روی پودر پسته مغز پسته بریزید. میتوانید از مغز های دیگر مانند گردو، بادام، فندق و پودر نارگیل استفاده کنید.
- رشته های کادایف را در ظرفی جدا گانه به کره خوب آغشته میکنیم.
- رشته های کادایف را روی مواد بریزید و به خوی روی سطح مواد را بپوشانید.
- قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 40 دقیقه قرار دهید.
- بعد از پخت کیک، آن را از فر خارج کنید. 3 قاشق سر پر شیر عسلی را با حدودا نصف لیوان آب رقیق کنید ( آب را کم کم اضافه کنید) و تا زمانی که کیک داغ است روی آن میریزیم.
- یعد از خنک شدن برش بزنید و با پودر پسته به دلخواه تزئین کنید.
نکات مهم:
شهد بار همان شهدی است که برای روی کیک و باقلوا استفاده میشود.
برای درست کردن شهد،آب که جوشید، شکر را اضافه کنید و منتظر بمانید تا آب شود، سپس هم بزنید و زعفران، هل و گلاب را اضافه کنید. حدود ۱۵ دقیقه بجوشانید، شعله را خاموش کنید تا سرد شود.
در صورت نبود شیر عسل میتوانید از شهد استفاده کنید.
بعد از ریختن شهد یا شیر عسلی حتما چند ساعت اجازه بدهید تا سرد سرد شود و سپس سرو کنید.