طرز تهیه کنسرو نخود فرنگی؛ خوشرنگ با ماندگاری بالا + فیلم
امروزه در بیشتر غذاها و سالاد ها از نخود فرنگی استفاده می شود. نخودفرنگی به عنوان یکی از سبزیجات فصل بهار دارای خواص زیادی می باشد به همین دلیل خوردن آن مفید است. اگر بخواهید نخود فرنگی کنسروی از فروشگاه ها تهیه کنید باید بدانید که در این کنسرو ها مواد نگهدارنده می ریزند که برای بدن مضر می باشد. بهتر است کنسرو نخود فرنگی را در منزل تهیه کنید تا در هنگام خوردن آن، از سالم بودن آن مطمئن باشید. تهیه کنسرو نخود فرنگی ساده بوده و در زمان کوتاهی تهیه می شود فقط چند نکته دارد که در ادامه با آن ها آشنا می شوید.
روش تهیه کنسرو نخود فرنگی
شاید برایتان جالب باشد که کنسرو کردن برخی مواد غذایی در منزل بسیار ساده بوده و در بیشتر مواقع ضروری است. نخود فرنگی نیز از آن دسته سبزیجات است که کنسرو آن در فروشگاه ها وجود دارد. البته همانطور که گفتیم بهتر است در منزل تهیه شود. در ادامه طرز تهیه کنسرو نخود فرنگی را مشاهده می کنید.
در مینویسم می توانید با نحوه فریز کردن نخود فرنگی آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه کنسرو نخود فرنگی
نخود فرنگی | 3 کیلو |
سرکه | 9 قاسق غذاخوری |
نمک | 2 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه کنسرو نخود فرنگی
زمان مورد نیاز: 1 ساعت
- آماده کردن نخود فرنگی
نخود فرنگی ها را از پوسته ی رویی آن جدا کرده و در ظرفی می ریزیم. سپس می شوییم. برای کنسرو نخود فرنگی کنار می گذاریم.
- اضافه کردن آب
نخود فرنگی را در قابلمه ای ریخته و به مقدار کمی بیشتر از آن ها آب می ریزیم.
- تهیه کنسرو نخود فرنگی
قابلمه را روی حرارت کم قرار می دهیم تا کامل بپزد. لازم لازم پخت آن برای کنسرو نخود فرنگی تقریبا 1 ساعت است.
- خنک شدن نخود فرنگی
بعد از اینکه پخت حرارت را خاموش کرده و اجازه می دهیم کمی خنک شود و حرارت آن تقریبا به دمای ملایم برسد.
- اضافه کردن نمک
سپس نمک را به مواد کنسرو نخود فرنگی خوشمزه، اضافه می کنیم.
- اضافه کردن سرکه
سرکه را اضافه کرده و حسابی هم می زنیم تا نمک حل شده و سرکه به خورد نخودها برود.
- کنسرو کردن نخود فرنگی
ظرف هایی که شیشه ای بوده و درب دارند را برداشته و داخل هر کدام میزان لازم از نخود فرنگی را می ریزیم. از همان آب که درون قابلمه وجود دارد هم در هر شیشه بریزید.
- مرحله نهایی
درب ظرف را محکم بسته و درون قابلمه ای قرار دهید. تا اندازه ی نصف شیشه ها را آب ریخته و 40 دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهیم. بعد از آن خاموش کرده و اجازه می دهیم خنک شود. سپس به شکل سروته قرار دهید تا هوای درون آن نباشد. کنسرو نخود فرنگی خانگی آماده است.
نکات مهم در نحوه تهیه کنسرو نخود فرنگی
- سرکه از این بابت در این کنسرو استفاده می شود که هوای درون آن خارج شده و ماندگاری کنسرو ما بیشتر شود.
- برای خوش طعم تر شدن کنسرو نخود فرنگی می توانید نمک دریا را جایگزین نمک کنید.
- توجه کنید که شیشه ها را از قبل بشویید.
- در صورتی که نخود فرنگی ها داغ باشد و نمک و سرکه را بریزید، رنگ آن تیره می شود.
- توجه کنید که زمان گفته شده برای پخت نخود فرنگی، تقریبی بوده و در صورتی که مشاهده کردید نخود فرنگی پخته است آن را خاموش کنید.
فیلم طرز تهیه کنسرو نخود فرنگی
پیشنهاد می شود بخوانید :