طرز تهیه خورش گل کلم با گوشت مرحله به مرحله
خورش گل کلم با گوشت یک خورش خوشمزه و لذیذ است. همانطور که میدانید گل کلم یک سبزی مقوی و پر خاصیت است و خوردن آن برای پیشگیری از سرطان و بیماری های قلبی پیشنهاد میشود. همچنین گوشت سرشار از پروتئین است و ترکیب این مواد با هم، خورش گل کلم با گوشت را به یک خورشت بسیار مفید و خوشمزه تبدیل کرده است. خورش گل کلم با گوشت در کنار برنج یا نان قابل سرو است. برخی افراد به این خورش، لپه نیز اضافه می کنند. در این مطلب طرز تهیه خورش گل کلم با گوشت را با شما به اشتراک می گذاریم.
دستور پخت خورش گل کلم با گوشت
علاوه بر طرز تهیه ی خورشت گل کلم با گوشت، می توانید طرز تهیه کلم پلو با گوشت را در مینویسم دنبال کنید.
مواد لازم برای تهیه خورش گل کلم با گوشت
گوشت | 500 گرم |
گل کلم | کمی بیشتر از 1 کیلوگرم |
پیاز | 2 عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی | 2.5 قاشق غذاخوری |
روغن | به میزان لازم |
ادویه شامل(نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و فلفل قرمز و دارچین) | به میزان لازم |
روش پخت خورش گل کلم با گوشت
زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 20 دقیقه
- خرد کردن گوشت
ابتدا گوشت های را به اندازه ی خورشتی (کمی کوچکتر از قوطی کبریت) خرد میکنیم. در ظرفی میریزیم.
- خرد کردن پیاز
پیاز را ریز خرد میکنیم و کنار میگذاریم. برای خورش گل کلم با گوشت بهتر است پیاز، نگینی کوچک باشد.
- آماده کردن گل کلم
گل کلم را از وسط به شکل به اضافه(+) برش داده و به چهار قسمت تقسیم می کنیم. سپس کمی ریزتر کرده و میشوییم. در آبکشی میریزیم تا کمی بماند.
- آماده کردن خورش گل کلم با گوشت
ابتدا قابلمه ای را روی حرارت ملایم گذاشته و پیاز را میریزیم. کمی که تفت خورد، گوشت را میریزیم و هم میزنیم. بعد از 2 دقیقه نمک وفلفل سیاه و فلفل قرمز و زردچوبه میزنیم و کمی که گذشت سپس رب را میریزیم.
- پختن خورش گل کلم با گوشت
بعد از تفت دادن مقدار لازم آب میریزیم و زمان میدهیم گوشت بپزد. 20 دقیقه مانده به اخر کلم ها را میریزیم. 15 دقیقه بعد نمک و فلفل سیاه و دارچین میزنیم. نوش جان
نکات طلایی برای تهیه خورش گل کلم با گوشت
- برای خوشمزه تر شدن خورش گل کلم با گوشت،رب را قبل از اضافه کردن در تابه ای جدا با کمی روغن کمی سرخ کنید و سپس بریزید.
- میتوانید کمی آب نارنج همراه با کلم به خورش بیفزایید تا خوش طعم تر شود.
- توجه کنید که گل کلم اگر سایزش خیلی کوچک شود در خورش زیبایی نخواهد داشت.
- در آخر بعد از ریختن گل کلم هر زمان که متوجه شدید کلم در حال له شدن است فورا خورش گل کلم با گوشت را از روی حرارت بردارید.
- اگر تمایل به ریختن لپه در این خورش دارید، بعد از اینکه پیاز را تفت دادید لپه را بریزید و ادامه مراحل را انجام دهید.
- برای اینکه خورش گل کلم با گوشت لعاب بیشتری داشته باشد، از ابتدا به حدی آب بریزید که نیازی به اضافه کردن مجدد آب نباشد.
- جهت خوش رنگتر شدن و همچنین طعم بهتر خورش گل کلم با گوشت، کمی زعفران دم کرده و با نمک و فلفل سیاه و دارچین اضافه کنید.
همچنین بخوانید :