طرز تهیه سوپ کرفس با خامه (به روش رستورانی)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

سوپ کرفس یک سوپ خوشمزه و بینظیر است. این سوپ سوپی بین المللی است که به دلیل وجود کرفس برای بدن بسیار مفید است و همچنین خاصیت چربی سوزی دارد. سوپ کرفس با خامه علاوه بر اینکه یک پیش غذای عالی است، به عنوان غذای مناسب برای افطار ماه رمضان نیز پیشنهاد می شود.

دستور تهیه سوپ کرفس با خامه

سوپ کرفس با خامه به دلیل طعم و ظاهر فوق العاده ای که دارد، برای مهمانی ها به عنوان پیش غذا نیز مناسب می باشد. در این مطلب طرز تهیه سوپ کرفس با خامه را با شما به اشتراک می گذاریم.

همچنین برای پخت خورشت کرفس خوشمزه می توانید به مینویسم مراجعه کنید.

مواد لازم برای تهیه سوپ کرفس با خامه

کرفس7 ساقه متوسط
خامه320 گرم
شیر1 کیلو گرم
سیب زمینی3 عدد متوسط
پیازچه3 ساقه
پیاز2 عدد متوسط
کره40 گرم
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

دستور پخت سوپ کرفس با خامه

زمان مورد نیاز: 1 ساعت

  1. خرد کردن سیب زمینی

    سیب زمینی ها را به اندازه ی کوچکتر از قوطی چوب کبریت خرد می کنیم.

  2. خرد کردن پیاز

    برای تهیه سوپ کرفس با خامه، پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

  3. خرد کردن کرفس

    برگ کرفس ها را از ساقه جدا کرده و با آب می شوییم. سپس ساقه ها را به اندازه دلخواه خرد کرده و برگ ها را نیز ریز ساطوری خرد می کنیم.

  4. خرد کردن هویج

    در این مرحله از طرز تهیه سوپ کرفس، هویج ها را نیز مانند پیاز به صورتی نگینی خرد می کنیم.

  5. آماده کردن پیازچه

    پیازچه ها را به اندازه ی 5 سانت 5 سانت برش می دهیم و می شوییم. در قسمت پیاز آن یک پوسته نازک رویی دارد که آن را باید جدا کنیم. سپس تمام پیازچه ها را ریز خرد می کنیم.

  6. پختن سیب زمینی

    ابتدا نیمی از سیب زمینی را در قابلمه ای ریخته و آب می ریزیم. نمک و فلفل زده و روی حرارت بالا قرار می دهیم. پیازچه و کرفس را می ریزیم و هم می زنیم. پیاز را می افزاییم.بعد از اینکه جوشید حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم بپزد. بعد از پختن با گوشکوب برقی آن را میکس می کنیم.

  7. پختن سوپ کرفس با خامه

    در قابلمه ای دیگر سیب زمینی را همراه با شیر و کره می ریزیم و می گذاریم بپزد. این ترکیب طعم سوپ کرفس با خامه را بینظیر می کند. بعد از اینکه کمی پخت و یکدست شد، مواد پوره شده را می ریزیم.

  8. اضافه کردن خامه

    20 دقیقه بعد از ریختن مواد پوره شده، کمی از سوپ را در کاسه ای می ریزیم و خامه را به ان می افزاییم. به خوبی با هم مخلوط کرده و به قابلمه ی سوپ کرفس بر می گردانیم. زمانی که مواد با هم مخلوط شد خاموش می کنیم.

نکات طلایی در پخت سوپ کرفس با خامه

  • بهتر است هویج را رنده ی متوسط کنید.
  • برای خوشمزه تر شدن سوپ خامه ای با کرفس، 1 عدد عصاره ی مرغ به آن بیفزایید.
  • می توانید از ریختن برگ کرفس ها اجتناب کنید.
  • توجه کنید که بعد از ریختن خامه در سوپ کرفس، زیاد نجوشد.
  • برای سرو کمی آب لیمو یا آب نارنج بریزید.

همچنین بخوانید :

ادویه برای خورشت کرفس مجلسی

روش پخت سوپ کدو حلوایی با مرغ

نظرات