طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی در منزل
مرغ سوخاری یکی از بهترین غذاهای فست فودی است که طرفداران زیادی دارد. مرغ سوخاری با ران، بال یا کتف مرغ تهیه می شود برخی از رستوران ها از سینه مرغ هم استفاده می کنند. روش های مختلف و متفاوتی برای درست کردن مرغ سوخاری وجود دارد. در ادامه مطلب طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی در خانه را برای شما توضیح داده ایم. امیدواریم برای شما مفید باشد. با مینویسم همراه باشید.
طرز تهیه مرغ سوخاری به سبک رستوران
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت مرغ سوخاری رستورانی ارائه شده است:
مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری رستورانی در منزل |
|
تکه های مرغ (ران یا بال مرغ) | 4 تکه (می توانید بر حسب تعداد افراد در منزل تکه ها را زیاد کنید.) |
تخم مرغ | 2 عدد |
سس خردل | 1 قاشق چای خوری |
آرد سفید | 1 پیمانه |
آرد سوخاری | 1 پیمانه |
پودر تخم گشنیز | نصف قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | نصف قاشق چای خوری |
پودر پاپریکا | نصف قاشق چای خوری |
زرد چوبه | نصف قاشق چای خوری |
پودر سیر و نمک | 1 قاشق چای خوری |
پودر آویشن | 1 قاشق چای خوری |
روغن سرخ کردنی | به مقدار لازم |
پیاز | 1 عدد |
مراحل طرز تهیه مرغ سوخاری به روش رستوران ها
- تکه های مرغ را درون یک قابلمه بریزید. یک عدد پیاز را داخل قابلکه خرد کنید.
- آب و نمک و کمی فلفل اضافه کنید. اجازه بدهید تا مرغ ها بپزند در حدی کخ از حالت خامی خارج شوده و کمی نرم شوند. 20دقیقه کافی است.
- تخم مرغ ها را در یک کاسه بریزید و با قاشقخوب به هم بزنید. سس خردل را اضافه نمایید و با هم مخلوط کنید تا یک دست شود.
- برای این که تکه های مرغ بهتر سوخاری شوند، آرد سفید را الک کنید و در یک ظرف جداگانه بریزید و کنار قرار دهید.
- ادویه ها و آرد سوخاری را داخل ظرف جداگانه بریزید، سپس خوب مخلوط کنید و کنار قرار دهید.
- طعم مرغ سوخاری به سلیقه شما بستگی دارد که به دو صورت در رستوران ها طبخ می شود که هم به صورت ساده و تند یا اسپایسی موجود است.
- اگر جزء طرفداران اسپایسی هستید می توانید قلفل قرمز بیشتری استفاده کنید و برای این که رنگ قرمزتری داشته باشد پودر پاپریکا بیشتری استفاده نمایید.
- بعد از آبپز شدم مرغ ها اجازه بدهید تا کمی خنک شوند. سپس تول در آرد بغلطانید تا کاملا با آرد پوشیده شود.
- بعد داخل تخم مرغ قرار دهید و خوب داخل تخم مرغ بغلتانید و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید.
- تخم مرغ در مرغ سوخاری نقش چسب را دارد تا آرد ها خوب به تخم مرغ بچس.بد پس باید کل سطح تکه های مرغ را به تخم مرغ آغشته کنید.
- اگر تمایل نداشتید که از تخم مرغ استفاده کنید می توانید از آب یا شیر به جای تخم مرغ استغاده نمایید.
- برای مرحله سرخ کردن باید از قابلمه یا تابه گود استفاده کنید. در قابلمه روعن سرخ کردنی بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا داغ شود.
- اگر دستگاه سرخ کن دارید میتوانید از آن استفاده نمایید.
- این نکته را به یاد داشته باشید که روغن هر چه داغ تر باشد مرغ ها کمتر روغن جذب می کند.
- بعد از این که روغن داغ داغ شد مرغ ها را سرخ کنبد. اگر با حرارت کم سرخ کنید مرغ ها تیره رنگ می شوند، اما اگر با حرارت بالا سرخ کنید به مدت 6 تا 7 دقیقه زمان می برد تا کاملا بپزد و سرخ شود.
نکات طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی
- هنگام سرخ کردن نباید درب قابلمه یا تابه را قرار دهید این کار باعث می شود تخم مرغ ها کف کنند و مرغ سوخاری شما خراب و بد مزه می شود.
- اگر خواستید که روغن اضافی مرغ ها را بگیرید چند تکه دستمال کاغذی ضخیم یا حوله ای زیر مرغ ها قرار دهید تا روغن اضافی را به خودش جذب کند.
- برای این که مرغ سوخاری شما خوش مزه و طعم عالی داشته باشد از پودر سیر و انواع سس استفاده کنید.