طرز تهیه خورش مرغ کاری هندی

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

خورش کاری هندی یکی از غذاهای آسیایی و در عین حال ساده است که میتوانید به وعده های غذایی خود اضافه کنید. شما میتوانید با این خورش یک تنوع غذایی در وعده های خود داسته باشید. این خورشت خامه ای، خوشمزه و پر از چاشنی است. در ادامه طرز تهیه خورش مرغ کاری هندی به صورت کامل توضیح داده شده است. با ما همراه باشید.

 دستور پخت خورش مرغ کاری 

در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت خورشت مرغ کاری ارائه شده است:

مواد لازم برای تهیه خورش مرغ كاري

سینه مرغ ۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۶ عدد
نمک ½ ق.چ
فلفل سیاه ⅓ ق.چ
پیاز ۱ عدد
زنجبیل ۱ ق.غ
جعفری ۱ دسته
شیر  ½ پیمانه
خامه‌ ۲۰۰ گرم
پودر کاری (طرز تهیه در توضیحات) ۱ ق.چ
فلفل سیاه ⅓ ق.چ
نمک ⅓ ق.چ
سس گوجه (طرز تهیه در توضیحات) ۳ ق.غ سرپر
سیر ۴ حبه

مراحل طرز تهیه خورش مرغ کاری

  • برای تهیه سس گوجه، ابتدا گوجه فرنگی ها را از قسمت انهایی یک برش سطحی میزنیم و در یک قابلمه آب در حال جوش می اندازیم. چند دقیقه بعد گوجه ها  را از آب جوش خارج کرده و بلافاصله در آب سرد بیندازید.
  • پوست گوجه ها را بگیرید و مکعبی خرد کنید. در یک تابه روغن بریزید و روی شعله گاز قرار بدهید.
  • 4 حبه سیر را ریز خرد و ساطوری کنید و در تابه بریزید.
  • فلفل سیاه اضافه کنید و سپس برای رنگ بهتر رب را اضافه کنید و تفت بدهید.
  • زمانی که رب رنگ باز کرد گوجه های خرد شده را اضافه کنید.
  • کمی نمک اضافه کنید و اجازه بدهید 3 الی 4 دقیقه بپزد.
  • سس گوجه آماده است و میتوانید از این سس برای انواع غذا ها و خوراک ها استفاده کنید.
  • یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه با کمی روغن تفت بدهید. وقتی کمی سبک شد، 1 قاشق زنجبیل تازه له شده اضافه کنید و کمی تفت بدهید.
  • 3 قاشق از سس گوجه آماده کرده اضافه کنید و هم بزنید.
  • سینه مرغ را مکعبی به اندازه بند انگشت خرد مرده و به مواد اضافه کنید.
  • نمک، فلفل سیاه و 1 قاشق پودر کاری آماده شده را اضافه کنید و هم بزنید.
  • نصف پیمانه آب اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید.
  • 10 دقیقه بعد خامه را با شیر رقیق کرده و به مواد اضافه کنید.
  • کمی هم بزنید، حرارت را کم کنید و اجازه بدهید تا خورشت جا بیفتد.
  • سپس جعفری خرد شده اضافه کنید و چند دقیقه بعد خورش کاری اماده است.
  • در کنار برنج سرو کنید.

نکات طرز پخت خورش مرغ کاری

  • از سس گوجه تهیه شده برای پاستا ، لازانیا ، استانبولی حتی املت میتوانید استفاده کنید.
  • سس داخل ظرف در دار و تا ۲ هفته در یخچال و ۲ ماه در فریزر ماندگاری دارد.
  • برای تهیه ادویه کاری، 2 قاشق چایخوری تخم گشنیز، 1 قاشق چایخوری رازیانه، ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه، 2 عدد برگ بو، ½ قاشق چایخوری خردل و 5 عدد میخک را در یک تابه بریزید و  ۵ دقیقه حرارت بدهید. بعد آسیاب کنید. وقتی کاملا پودر شدند 1 قاشق چایخوری زیره سبز، ⅔ قاشق چایخوری فلفل قرمز، 1 قاشق چایخوری زنجبیل و  ⅔ قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کنید و مجددا با آسیاب مخلوط کنید.
نظرات