طرز تهیه ناگت مرغ با نان تست در خانه بسیار خوشمزه و خوش طعم
در حال حاضر اکثر افراد به دلیل مشغله کاری زمان کافی برای غذا درست کردن ندارند و معمولا گاهی مجبور به تهیه غذای آماده میشوند. ناگت مرغ جزء غذاهایی است که میتوان به راحتی تهیه و در زمان کوتاه آن را آماده کرد. اما از آنجا که ناگت های آماده مواد نگهداره دارند گزینه مناسبی نخواهند بود. از این رو میتوانید به راحتی ناگت مرغ را در منزل آماده کنید. میتوانید مواد ناگت را تا قبل از مرحله سرخ کردن آماده کنید و در فریزر نگهداری کنید. در این پست قصد داریم طرز تهیه ناگت مرغ با نان تست را آموزش دهیم.
دستور تهیه ناگت مرغ با نان تست
مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ با نون تست |
|
سینه مرغ | ۵۰۰گرم |
پیاز متوسط | ۱عدد |
سیر رنده شده | دو حبه |
سس خردل | دو ق.غ |
سس فلفل تند | ۲ق.غ |
نون تست | دوعدد |
شیر | ۱/۴پیمانه |
پنیر پیتزا | ۱۵۰گرم (یک لیوان و نیم) |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
پاپریکا | به میزان لازم |
تخم مرغ | 1 عدد |
پودرسوخاری پانکو | به میزان لازم |
مراحل دستور ناگت مرغ با نان تست
- ابتدا در ظرفی نان تست ها را با دست خرد کرده و شیر را به آن اضافه میکنیم. اجازه میدهیم چند دقیقه در شیر خیس بخورد.
- سینه مرغ و پیاز را در غذا ساز ریخته و کمی مخلوط میکنیم.
- سیر، سس خردل، سس تند، ادویه ها و نون های تست خیس خورده را به مواد اضافه و با غذا ساز خوب هم میزنیم تا خمیر یکدستی بدست بیاید.
- مواد را از غذا ساز خارج کرده و به ظرفی دیگر منتقل میکنیم.
- پنیر پیترا را اضافه و خوب ورز میدهیم.
- روی مواد سلفون کشیده و 2 الی 3 ساعت در یخچال استراحت بدهید.
- تخم مرغ را در ظرفی با کمی نمک و فلفل هم بزنید تا از لختگی دربیاد.
- آرد سوخاری را در ظرفی جدا گانه میریزیم.
- از مواد ناگت به اندازه یک توپک کوچک برداشته و در دست به هر شکلی که دوست دارید شکل بدهید.
- ناگت را اول در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری بغلطانید.
- ناگت ها را در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.
همچنین بخوانید: طرز تهیه خمیر پیتزا بدون خمیر مایه