طرز تهیه رولت مرغ ساده و خوشمزه مجلسی
اگر برای مهمانی ها و مراسمات خود به دنیال یک دستور غذای ساده، مجلسی و در عین حال خوشمزه هستید به شما رولت مرغ را پیشنهاد میکنیم. رولت مرغ یک غذای ساده و راحت است که به راحتی میتوانید در منزل تهیه کرده و برای سفره رنگین خود از آن استفاده کنید. با ما همراه شوید تا طرز تهیه رولت مرغ ساده و خوشمزه را به شما بیاموزیم.
آموزش دستور پخت رولت مرغ مجلسی
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت رولت مرغ ارائه شده است:
مواد لازم برای تهیه رولت مرغ |
|
مواد لارم برای رولت: | |
سینه و ران مرغ | هر کدام 1 عدد |
پیاز | 1 عدد |
سیر رنده شده | دو حبه |
تخم مرغ | 1 عدد |
آرد سوخاری | 3 قاشق غذا خوری |
زعفران | 2 قاشق غذا خوری |
پودر پاپریکا و پودر آویشن | هر کدام 1 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | هر کدام 2 قاشق چایخوری |
مواد لازم میانی رولت:
|
3 عدد
به مقدار لازم به مقدار لازم |
مواد لازم سس رولت:
|
2 قاشق غذا خوری
یک حبه 1 قاشق غذا خوری 2 لیوان به میزان لازم |
مراحل طرز تهیه رولت مرغ مجلسی خوشمزه
- ابتدا ران وسینه مرغ را چرخ کنید.
- پیاز را رنده کرده و بعد از این که آب پیاز را خوب گرفتید، به همراه سیر رنده شده، تخم مرغ، آرد سوخاری، زعفران و در آخر ادویه ها ( نمک، قلقل، پاپریکا و آویشن) به مرغ اضافه کرده و خوب همه مواد را با هم مخلوط کنید.
- با دست ورز بدهید تا یک دست شود. بعد از این که خوب ورز دادید به مدت 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
- هویج ها را بپزید. سپس جعفری ها را هم ساطوری خرد کنید و زرشک را آماده جلوی دست خود قرار دهید.
- بعد از یک ربع مواد رولت را از یخچال خارج کنید.
- یک نایلون بزرگ روی سطح کارخود قراد داده و مواد را روی نایلون پخش کنید.
- حتما باید دستتان را با روغن مایع چرب کنید تا مواد به دستتان نچسبد که شبیه یک مستطیل بزرگ شود .
- نایلون به قدری بزرگ باشد که وقتی مواد را رول کنید روی مواد بیاید.
- از این که مواد رولت را خوب پخش کردید می توانبد کناره های کار را با چاقو برش دهید تا یک دست به نظر بیاید.
- جعفری خرد شده را روی مواد رولت پخش کنید و بعد از آن زرشک را روی جعفری ها بریزید.
- سپس هویج ها را که از قبل پخته اید وسط مواد رولت قرار دهید و رول کنید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
- بعد از این که 1 ساعت از یخچال خارج کنید و در روغن داغ تمام قسمت های رولت را سرخ کنید.
- در این مدت که رولت سرخ شود می توانید سس را آماده کنید.
- برای درست کردن سس ابتدا داخل یک قابلمه پیاز داغ را به همراه سیر، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زرد چوبه تفت دهید. سپس آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید که همه مواد با هم بجوشند.
- بعد ازاین که سس گوجه فرنگی را آماده کردید روی رولت سرخ شده بریزید و یک ساعت با حرارت ملایم اجازه دهید که رولت بپزد و جا بیافتد بعد از آن میتوانید سرو و نوش جان کنید.