طرز تهیه جوجه چینی رستورانی به روش آسان
جوجه چینی غذای اصیل کشور چین است که امروزه در سراسر دنیا محبوب است. این غذا شبیه به مرغ سوخاری می باشد و به عنوان غذا برای شام مهمانی نیز گزینه مناسبی است. مواد اولیه جوجه چینی شامل دو پخش می باشد که بخشی مخلوط آردی و بخشی دیگر مرغ مزه دار شده است. این غذا به روش های متداولی تهیه می شود و به همین دلیل قرار است در آموزش آشپزی سایت مینویسم متداول ترین و کاملترین طرز تهیه جوجه چینی را بیاموزید.
همچنین برای آماده کردن غذای سبک برای شام می توانید از مینویسم کمک بگیرید.
طرز تهیه جوجه چینی پف دار
در این پست طرز تهیه جوجه چینی را که یکی از غذاهای فرنگی است، به دو روش طرز تهیه جوجه چینی با دلستر و جوجه چینی با ماست ارئه شده است.
همچنین در مطالب قبلی می توانید طرز تهیه جوجه کباب عربی را دنبال کنید.
دستور تهیه جوجه چینی با دلستر
در این روش از دلستر به عنوان مواد اولیه جوجه چینی استفاده می شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه جوجه چینی با دلستر را بیاموزید.
دلستر یا ماء الشعیر کلاسیک | 3 لیوان |
فیله مرغ | 6 عدد متوسط |
آرد گندم | 4 پیمانه |
شیر | 1.5 لیوان |
بیکینگ پودر | 3 قاشق چایخوری |
لیمو جهرمی | 3 عدد متوسط |
خمیر مایه فوری | 3 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 6 عدد |
پیاز | 3 عدد متوسط |
روغن | به میزان لازم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
دستور تهیه جوجه چینی
زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 20 دقیقه
- خرد کردن پیاز
پیاز را بعد از پوست کندن به شکل خلالی خرد می کنیم و در ظرفی می ریزیم.
- آماده کردن مرغ
فیله مرغ را که بدون استخوان است، به لایه هایی نازک برش می دهیم و برای تهیه جوجه چینی کنار می گذاریم.
- جدا کردن زرده و سفیده تخم مرغ
زرده و سفیده تخم مرغ را به روشی که راحت تر هستیم، جدا کرده و هر کدام را در ظرف هایی جداگانه می ریزیم.
- حرارت دادن شیر
قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم شیر را در آن می ریزیم تا کمی گرم شود.
- ریختن خمیر مایه
خمیر مایه را به آرامی به شیر اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا حل شود. قبل از جوشیدن آن را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا برای تهیه جوجه چینی با دلستر آماده باشد.
- هم زدن سفیده تخم مرغ
حال در ظرفی دیگر سفیده تخم مرغ ها را ریخته و با همزن برقی یا دستی آنقدر هم می زنیم تا رنگ آن سفید و پفکی شود.
- اضافه کردن زرده تخم مرغ
زرده تخم مرغ را به سفیده تخم مرغ بالا اضافه می کنیم و هم می زنیم تا با هم مخلوط شوند.
- اضافه کردن دلستر
در این مرحله از طرز تهیه جوجه چینی رستورانی، دلستر را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم.
- تهیه مخلوط آردی
اکنون این مخلوط تخم مرغ را که در بالا تهیه کردیم به مخلوط شیر و خمیر مایه اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم.
- افزودن بیکینگ پودر
بیکینگ پودر را به آن اضافه کرده و هم می زنیم.
- ریختن آرد و ادویه
آرد را مرحله به مرحله به مواد فوق اضافه می کنیم و هر بار هم می زنیم تا آرد گلوله ای نشود. در آخر نمک و فلفل سیاه را به مواد آردی جوجه چینی اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. این مخلوط آردی برای تهیه جوجه چینی با دلستر را 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم.
- مزه دار کردن مرغ
در این زمان که مخلوط آردی در یخچال است. مرغ های خرد شده را در ظرفی می ریزیم.
- اضافه کردن پیاز
پیاز خلالی شده را به مرغ اضافه کرده و کمی هم می زنیم. پیاز طعم جوجه چینی بی نظیر می کند.
- ریختن آب لیمو
آب لیمو جهرمی را به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم.
- افزودن روغن و ادویه
روغن مایع و نمک و فلفل سیاه را می ریزیم و همه مواد را با دست ورز می دهیم. سلفون می کشیم و در یخچال قرار می دهیم تا 20 دقیقه استراحت کند.
- تهیه جوجه چینی با دلستر
در این مرحله، مخلوط آردی و مرغ را از یخچال خارج می کنیم. مرغ ها را از مواد مزه دار خارج می کنیم و در مخلوط آردی می ریزیم.
- سرخ کردن جوجه چینی
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به مقدار تقریبا زیاد روغن در آن می ریزیم. بعد از داغ شدن روغن، مرغ های را از خمیر خارج کرده و در آن می ریزیم و زمانی که سرخ و طلایی شد، خارج می کنیم. جوجه چینی ها را روی پارچه ای نخی می اندازیم تا روغن اضافی آن گرفته شود.
مطالب پیشنهادی : غذای چینی با مرغ
نکات طلایی برای تهیه جوجه چینی
- آرد گندم مورد استفاده ممکن است کمی کمتر یا کمی بیشتر از مقدار ذکر شده شود.
- در مواد اولیه جوجه چینی رستورانی، می توانید از آب گاز دار به جای دلستر استفاده کنید.
- هم زدن سفیده تخم مرغ را تا زمانی ادامه دهید که وقتی ظرف آن را بر می گردانید سفیده تخم مرغ نریزد.
- اضافه کردن آرد را تا زمانی که خمیر به غلظت ماست شود، ادامه می دهیم.
- میزان روغن موجود در تابه باید به حدی باشد که جوجه چینی ها در روغن شناور شوند.
- می توانید برای خارج شدن روغن اضافی این جوجه ها از توری فلزی استفاده کنید.
- جوجه چینی رستورانی را با سس دلخواه میل کنید.
- این جوجه چینی با دلستر را همراه با سیب زمینی سرخ کرده و سالاد فصل نوش جان کنید.
- به این دلیل که زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و هم می زنیم، جوجه چینی پف دار می شود.
- برای خوشمزه تر شدن جوجه چینی رستورانی، کمی پودر سیر به مواد مزه دار مرغ اضافه کنید.
- برخی افراد این غذا را با سس تارتار میل می کنند.
پیشنهاد می شود بخوانید:
طرز تهیه جوجه چینی با ماست
این نوع جوجه چینی با ماست تهیه می شود. طرز تهیه جوجه چینی رستورانی به این روش را در ادامه می خوانید:
مطلب پیشنهادی : مرغ عسلی کره ای
مواد لازم برای تهیه جوجه چینی با ماست
ماست | 2 لیوان |
فیله مرغ | 1 کیلوگرم |
لیمو جهرمی | 2 عدد متوسط |
تخم مرغ | 4 عدد |
آرد سفید | 2 لیوان |
پیاز | 2 عدد متوسط |
زعفران | نیم گرم |
آویشن | کمی کمتر از 1 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | نیم قاشق چایخوری |
ادویه کاری | کمی کمتر از 1 قاشق چایخوری |
روغن | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
زمان لازم برای تهیه جوجه چینی با ماست، 1 ساعت و 10 دقیقه است.
دستور تهیه جوجه چینی به روش آسان
- خرد کردن مرغ : فیله های مرغ را بعد از شستن به شکل لایه های نازک برش می دهیم.
- خرد کردن پیاز : پیاز را خرد می کنیم و برای تهیه جوجه چینی رستورانی کنار می گذاریم.
- دم کردن زعفران
- مزه دار کردن مرغ : در این مرحله از طرز تهیه جوجه چینی با ماست، مرغ را به همراه پیاز در ظرفی می ریزیم.
- اضافه کردن آب لیمو و ادویه : آب لیمو را ریخته و هم می زنیم. سپس نمک و فلفل سیاه را به همراه آویشن به مواد اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم. روی ظرف سلفون کشیده و برای مدت 6 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند.
- جدا کردن زرده و سفیده تخم مرغ : زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و در ظرف های جداگانه می ریزیم.
- تهیه مخلوط آردی جوجه چینی با ماست : سفیده را با همزن حسابی هم می زنیم تا سفید شود.
- اضافه کردن زرده تخم مرغ : زرده تخم مرغ را به مواد بالا اضافه می کنیم. در این مرحله از طرز تهیه جوجه چینی نیازی به همزن برقی نیست و با همزن دستی این مواد را هم می زنیم.
- ریختن ماست : ماست را در مواد فوق می ریزیم و با آن ها ترکیب می کنیم.
- افزودن ادویه : نمک و فلفل سیاه را به همراه ادویه کاری به مواد قبلی اضافه کرده و همه مواد را تا یکدست شدن هم می زنیم.
- اضافه کردن آرد : حال نوبت اضافه کردن آرد به مخلوط آردی جوجه چینی است. آرد را در 3 مرحله اضافه کرده و هر بار هم می زنیم.
- اضافه کردن زعفران : زعفران دم کشیده را می ریزیم و هم می زنیم و این مواد را هم 1 ساعت در یخچال می گذاریم.
- آماده کردن جوجه چینی : هر دو ظرف را از یخچال خارج کرده و هر کدام از مرغ ها را از مواد مزه دار در می آوریم و سپس در مخلوط آردی می ریزیم.
- سرخ کردن جوجه چینی : در تابه مقدار زیاد روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. بعد از داغ شدن روغن، مرغ ها را از مواد آردی خارج کرده و در روغن می اندازیم و اجازه می دهیم کاملا سرخ شود.
نکات مهم برای تهیه جوجه چینی پف دار
- ضخامت فیله های برش داده باید حداکثر 2 سانتی متر باشد.
- جوجه چینی را با سس دلخواه نوش جان کنید.
- کمی پودر سیر در مواد مزه دار مرغ بریزید.
- اگر هنگام سرخ کردن جوجه چینی با ماست، حرارت را زیاد نکنید زیرا رنگ آن تیره شده و می سوزد.
- برای سرخ کردن این غذا می توانید از سرخ کن استفاده کنید.
- برای ترد تر شدن جوجه چینی رستورانی، بعد از سرخ شدن آنها در پارچه نخی یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آن خارج شود.
همچنین بخوانید :