طرز تهیه شوکوآجیلی (شکلات آجیلی) خانگی

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

یکی از تنقلات جذاب که می توانید از آن ها برای پذیرایی از مهمان استفاده کنید شکلات های آجیلی هستند. شکلات های آجیلی در کنار طعم لذت بخش بسیار مقوی هستند. شما می توانید از آن ها در مهمانی های مختلف برای پذیرایی استفاده نمایید. در ادامه این مطلب می توانید طرز تهیه شکلات آجیلی را بخوانید و از این روش برای درست کردن جذاب ترین تنقلات استفاده نمایید.

آموزش طرز تهیه شکلات آجیلی

در ادامه مطلب مراحل تهیه شکلات آجیلی که به آن شوکو آجیلی نیز گفته می شود ارائه شده است:

مواد لازم برای تهیه شکلات آجیلی

شکلات تخته ای تلخ200 گرم 200 گرم
آجیل مخلوط (پسته، بادام، فندق، کشمش، بادام هندی و میوه خشک) 100 گرم

مراحل طرز تهیه شکلات آجیلی

  • ابتدا شکلات تخته ای را خرد کنید.
  • سپس داخل یک طرف شیشه ای بریزید و با حرارت دمای نزدیک 45 تا 50 درجه سانتی گراد به روش حرارت غیر مستقیم (بن ماری ) اب کنید.
  • بعد از این که شکلات ها را آب کردید اجازه دهید کمی خنک شود و به دمای حدودا 35 درجه سانتی گراد برسند.
  • در این حین آجیل ها را در فر یا تابه برشته کنید. در فر حالت روست (حرارت از پایین) باید انجام بدهید.
  • بدین صورت که آجیل ها در سینی فر ریخته سپس به مدت 7 تا 10 دقیقه در دمای 170 درجه سانتی گراد در فر قرار دهید تا برشته شوند.
  • شکلات آب شده را درون قیف بریزید. اگر قیف ندارید میتوانید با استفاده از قاشق این کار را انجام دهید. یک قاشق از شکلات آب شده را روی سطح سینی که کاغذ روغنی انداخته اید بریزید.

طرز تهیه شوکو آجیلی

  • به کمک قیف روی سطح سیلیکنی یا طلق شیشه ای با فاصله پایپ می کنیم.
  • سپس سینی را چند بار آرام به سطح کار میکوبیم تا کمی شکلات ها بازتر شوند.
  • سپس آجیل ها را روی آن قرار می دهیم. به غیر از مغزیجات از میوه خشک و کشمش هم استفاده کنید.

طرز تهیه شوکو آجیلی

  • بعد از 10 تا 15 دقیقه شکلات ها را جدا کنید و میل نمایید. برای نگه داری این شکلات ها، بهتر است که در یخچال نگه داری شوند.
  • این شکلات ها مناسب شب یلدا و شب عید می باشند.
نظرات