طرز تهیه رول دارچین و گردو نرم و خوشمزه
همانطور که می دانید پخت نان در خانه یکی از کارهای زیبا و جذاب است. رول دارچین و گردو یک نان شیرین رولی با طعم عالی و ظاهری فوق العاده می باشد که برای عصرانه یا شب نشینی مناسب است. خمیر این رول و مواد میانی آن به راحتی قابل تهیه است اما اینکه بتوانید رولت دارچینی خوشمزه شبیه رولت های بازاری درست کنید نیاز به ترفندهای خاصی دارد. در این مطلب با طرز تهیه رول دارچین و گردو آشنا خواهید شد.
طرز تهیه رول دارچینی گردویی
این رسپی که امروز با شما به اشتراک میگذاریم بهترین روش پخت رولت دارچین و گردو است. گردو فواید زیادی برای بدن و به ویژه مغز دارد. حال به سراغ دستور پخت این رول می رویم.
همچنین میتوانید طرز پخت کیک سیب و دارچین را در مینویسم دنبال کنید.
مواد لازم برای خمیر رول دارچینی
آرد | ۹۰۰ گرم |
کره | ۱۵۰ گرم |
شکر | ۱۵۰ گرم |
شیر | ۶۰۰ میلی متر |
تخم مرغ | ۳ عدد |
نمک | کمی بیشتر از نصف قاشق چایخوری |
خمیر مایه فوری | ۳۲ گرم |
مواد فیلینگ رول دارچینی
شکر | ۲۲۵ گرم |
گردو | ۲۲۵ گرم |
کره | ۲۲۵ گرم |
پودر دارچین | کمی بیشتر از دو قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد کامل و یک عدد زرده ی تخم مرغ |
پودر قند | ۱ قاشق چایخوری |
دستور پخت رول دارچین و گردو
زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 30 دقیقه
- آماده کردن خمیر رولت دارچینی
آرد را الک کرده و در ظرفی می ریزیم سپس شکر و نمک را اضافه کرده و خلوط میکنیم. خمیر مایع را به این مواد اضافه میکنیم. کره ذوب شده را ریخته و شیر و ۳ عدد تخم مرغ را هم میریزیم. با چنگال تا وقتی که مواد با هم مخلوط شود هم میزنیم. کمی با دست ورز میدهیم. سپس خمیر را در ظرف قرار میدهیم و روی آن را با پلاستیک فریزر یا سلفون می پوشانیم و در دمای تقریبا گرم قرار میدهیم. ۳۵ الی ۴۰ دقیقه بعد خمیر آماده است. سپس روی سطح صافی را با روغن کاغذی پوشش میدهیم و روی آن کمی آرد میپاشیم و خمیر را روی آن پهن میکنیم و کمی نازک کرده و به ابعاد مستطیل های ۳۰ در ۶۰ سانتیمتر برش میزنیم.
- آماده سازی فیلینگ
گردو ها را ریز و نگینی خرد میکنیم. همه ی مواد لازم برای فیلینگ را ترکیب کرده و کره ای که به دمای محیط رسیده را با دارچین و گردو و شکر ترکیب میکنیم. روی هر مستطیل برش داده شده، ازاین مواد طوری که کل سطح مستطیل را پوشش دهد، می ریزیم و سپس رول میکنیم. وقتی پیچیدن رول به انتهای مستطیل رسید با یک چاقو به فاصله ی ۲ سانت، ۲ سانت جدا میکنیم.
- مرحله تکمیلی
۱ عدد تخم مرغ و یک عدد زرده را با پودر قند مخلوط کرده و فرچه ای روی هر کدام می زنیم و در سینی فر که یک کاغذ روغنی داخل آن انداختیم، میچینیم ودر فر با دمای 180 درجه می گذاریم تا بپزد. بعد از پخت و طلایی شدن رول ها، رولت دارچین و گردوی ما آماده است. نوش جان
نکات طلایی در تهیه رول دارچین و گردو
- در تهیه رول دارچینی اگر احساس کردید خمیر چسبناک است، باید ورز دهیم تا از چسبناکی در بیاید.
- برای اینکه خمیر به ظرف مورد نظر نچسبد، میتوانید کمی آرد به ظرف بزنید.
- خمیر در کل باید لطیف باشد و کمی حالت یکدست و ارتجاعی داشته باشد.
- خمیر بعد از اینکه ۳۵ الی ۴۰ دقیقه استراحت کرد قدری پف میکند.
- برای رول کردن خمیر رولت دارچینی، آنها را از سمت طول رول کنید.
همچنین بخوانید: