طرز تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی
سالاد ها انواع مختلفی نظیر سالاد کاهو، سالاد شیرازی، سالاد سیب زمینی، سالاد لوبیا چشم بلبلی و … دارند. سالاد لوبیا چشم بلبلی یکی از انواع سالاد خوشمزه و اشتها آور است و به دلیل سبزیجاتی که دارد حاوی مقدار زیادی ویتامین مفید برای بدن است. همچنین به دلیل وجود لوبیا چشم بلبلی منبع غنی از آنتی اکسیدان ها و داروی طبیعی درمان دیابت است. همچنین سالاد لوبیا چشم بلبلی یک سالاد محبوب رژیمی است. در این پست طرز تهیه سالاد چشم بلبلی را با شما به اشتراک گذاشته ایم.
طرز تهیه سالاد با لوبیا چشم بلبلی
علاوه بر طرز تهیه ی سالاد با لوبیا چشم بلبلی، در مینویسم می توانید با دستور پخت پلو شوشتری با مرغ و لوبیا چشم بلبلی آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی
لوبیا چشم بلبلی | 300 گرم |
پیاز | 2 عدد متوسط |
ذرت | 150 گرم |
گوجه فرنگی | 2 عدد متوسط |
جعفری و شوید | 250 گرم |
فلفل دلمه | 1 عدد متوسط |
سیر | 2 حبه |
سرکه بالزامیک | 1.5 قاشق غذاحوری |
نارنج | 1 عدد بزرگ |
روغن زیتون | 4 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
دستور تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی
زمان مورد نیاز: 30 دقیقه
- خیس کردن لوبیا چشم بلبلی
از شب قبل لوبیا را در آب می ریزیم و هر 3 ساعت یکبار آب آن را عوض می کنیم.
- پختن لوبیا چشم بلبلی
برای تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی، ابتدا در قابلمه کمی آب می ریزیم. لوبیا ها را در آن ریخته و اجازه می دهیم کامل بپزد.
- آماده کردن سبزیجات
جعفری و شوید را پاک کرده و می شوییم. به صورت ریز و ساطوری خرد می کنیم.
- خرد کردن گوجه فرنگی و پیاز
در این مرحله از طرز تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی، گوجه فرنگی را با پیاز به صورت نگینی خرد می کنیم.
- خرد کردن فلفل دلمه ای و سیر
فلفل دلمه ای و سیر را به اندازه ی دلخواه خرد می کنیم. برای این سالاد بهتر است که به صورت نگینی و ریز خرد شوند.
- آماده کردن سالاد لوبیا چشم بلبلی
در ظرف گودی ابتدا لوبیا های پخته شده را می ریزیم و سپس گوجه فرنگی و پیاز را اضافه کرده و هم می زنیم. در ادامه ذرت و جعفری و شوید را همراه با فلفل دلمه ای میریزیم. سیر را ریخته و هم می زنیم. نمک و فلفل سیاه می زنیم. روغن زیتون را می افزاییم و مواد را با هم مخلوط می کنیم. سپس سرکه بالزامیک را همراه با آب نارنج ریخته و هم می زنیم. نوش جان
نکات طلایی برای تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی
- برای خوش طعم تر شدن سالاد لوبیا چشم بلبلی می توانید فلفل سبز را جایگزین فلفل دلمه ای کنید.
- می توانید آبلیمو را جایگزین آب نارنج کرده یا به جای این دو همان سرکه بالزامیک را کمی بیشتر بریزید.
- برای خوشمزه تر شدن سالاد لوبیا چشم بلبلی، بعد از آماده شدن 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
- روغن زیتون را بهتر است استفاده کنید زیرا سالاد را بینظیر می کند.
- برای سالاد لوبیا چشم بلبلی، ذرت را بهتر است کنسروی تهیه کنید یا خودتان در منزل بپزید.
همچنین بخوانید :