طرز تهیه سیر ترشی حبه ای با سرکه سفید
سیر ترشی سرشار از ویتامین b ،c، فسفر، پتاسیم و آهن می باشد. سیر ترشی خانگی خواص بیشتری نسبت به سیر ترشی کارخانه ای دارد و برای اشخاص مبتلا به بیماری قلبی و فشار خون بالا بسیار خوب است؛ البته که اگر در حد تعادل مصرف شود. در این مطلب ما طرز تهیه سیرترشی حبه ای را به طور کامل آموزش می دهیم. در صورت تمایل از طرز تهیه پیاز ترشی سبز و ترشی هفته بیجار زرد بازدید نمایید.
طرز تهیه سیرترشی حبه ای با سرکه سفید
برای تهیه ترشی سیر حبه ای با پوست به موارد زیر نیاز داریم :
مواد لازم برای طرز تهیه سیرترشی حبه ای |
|
سیر | 1 کیلو |
سرکه سفید | نیم لیتر |
رب انار | 4 قاشق غذاخوری |
تمر هندی | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه سیرترشی حبه ای
- سیر غوزه رو تمیز کرده پوست های اضافیش رو بگیرید و داخل قابلمه بریزید.
- حالا به اندازه یک و نیم لیتر سرکه سفید بهش اضافه کنید.
- در این مرحله رب انار را اضافه کنید و بعد روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوش بیاید.
- تمر هندی را با چند قاشق آبجوش باز کنید و از صافی رد کنید و زمانیکه سیر و سرکه به جوش آمده؛ تمرهندی را به آن اضافه کنید.
- ۱۰تا ۱۵ دقیقه برای جوشیدن مواد کافی می باشد، یک سیر تست کنید، اگه نرم بود، آماده است که داخل شیشه تمیز و خشک بریزید.
سیر ترشی حبه ای شما بعد سه چهار روز آماده سرو می باشد. طعم و مزه ای سیر ترشی، با این ترفندها دقیقا مثل سیر ترشی ۷ ساله هست.
از اینکه تا پایان این مطلب همراه ما بودید، متشکریم و امیدواریم که از طرز تهیه و همچنین طعم این ترشی لذت ببرید.