طرز تهیه مرغ عربی برای 4 نفر (نکات مهم برای تهیه مرغ عربی)
مرغ عربی یکی از غذاهای خوشمزه ای است که اگر یکبار آن را درست کنید حتما عاشق طعم مزه آن خواهید شد. در ادامه مطلب طرز تهیه مرغ عربی خوشمزه را می توانید بخوانید.
مواد لازم برای تهیه مرغ عربی خوشمزه
گوجه فرنگی | 2 عدد |
سیر | 3 حبه |
رب انار | 1 ق غ خوری |
رب گوجه | 1 ق غ خوری |
ماست | 2 ق غ خوری |
سس چیلی | نصف غ ق خوری |
روغن زیتون | 2 ق غ خوری |
لیمو ترش تازه | 3 عدد |
زنجبیل، زردچوبه، پاپریکا،آویشن دارچین، پودر هل و نمک | هر کدام نصف ق م |
برنج | برای 4 نفر 4 پیمانه |
پودر سیر و پودر پیاز | 1/4 ق م |
نمک | یک و نیم ق چ |
کره | 20 گرم |
مرغ | 4 عدد ران |
طرز تهیه مرغ عربی خوشمزه
- مرحله اول
برای تهیه مرغ عربی ابتدا روی ران های مرغ برش هایی ایجاد و لیمو تازه را حلقه حلقه کرده و برای چند دقیقه روی آنها قرار دهید تا مزه دار شود.
- مرحله دوم
برای تهیه سس مرغ عربی باید گوجه را به همراه سیر تازه و رب انار، سس گوجه، سس چیلی، ماست و ادویه به آن اضافه کنید. سپس لیمو تازه و روغن زیتون را نیز به آن اضافه کنید. سپس با هر دستگاهی که دارید آنها را پوره می کنید.
- مرحله سوم
مقداری از سس را بردارید و مرغ ها را حسابی با سس آغشته کنید.
- مرحله چهارم
در این مرحله مقداری سیب زمینی و هویج را بردارید خرد کنید سپس یک پیاز را نگینی کنید و همراه باقی مانده سس با هم ترکیب کنید.
- مرحله پنجم
در این مرحله هویج و سیب زمینی و پیازی که با سس آغشته کردید را در یک ظرف مناسب ریخته و ران مرغ ها را همراه با فلفل دلمه روی آنها می چینیم. سپس در فر قرار می دهیم.
- مرحله ششم
روی مرغ ها را فویل بگذارید و با دمای 170 درجه به مدت نیم ساعت در فرکه از قبل گرم شده است قرار دهید.
- مرحله هفتم
برای تهیه برنج باید در یک قابلمه نچسب مقداری روغن را به همراه کره در آن بریزید. زمانی که کره آب شد پودر سیر و پیاز را به همراه زعفران به آن اضافه کنید. در حد یک دقیقه تف بدهید. سپس برنج را به آن اضافه کنید و کمی تف بدهید تا طعم ادویه ها به آن اضافه کنید.
- مرحله هشتم
مقداری آب بگذارید تا جوش بیاید سپس به برنج اضافه کنید. به اندازه یک بند انگشت روی برنج را بگیرد. سپس آن برنج را دم میگذاریم تا پخته شود.
- مرحله نهم
زمانی که مرغ پخته شد به آن کره و زعفران بمالید تا طعم خوشمزه پیدا کند.
نکات مهم برای تهیه مرغ عربی
اضافه کردن رب انار به این غذا اختیاری می باشد می توانید اضافه نکنید.
اگر رب گوجه و رب انار خانگی دارید خیلی بهتر است که از آن استفاده کنید.
دمای فر ممکن است برای هر فری متفاوت باشد تا زمانی که هویج و سیب زمینی پخته نشده است از فر خارج نکنید.