طرز تهیه مانتی ارمنی خوشمزه و آسان (مقدار دقیق مواد)
مانتی یکی از خوراکی های خوشمزه ای است که به روش های مختلفی می توان آن را تهیه کرد. در ادامه با طرز تهیه مانتی ارمنی خوشمزه و آسان آشنا خواهید.
مواد اولیه برای تهیه مانتی ارمنی
این مقدار مواد برای 4 نفر می باشد.
آرد سفید | 2 پیمانه (300 گرم) |
آب ورم | نصف پیمانه (معادل 100 گرم) |
نمک، فلفل و پاپریکا | یک قاشق چ |
تخم مرغ | یک عدد |
گوشت چرخ کرده | 100 گرم |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 1 حبه |
رب گوجه | دو قاشق غذاخوری |
کره | 50 گرم |
طرز تهیه مانتی ارمنی
- مرحله اول
برای تهیه مانتی ارمنی ابتدا آرد را به همراه نمک، تخم مرغ و آب ورم ترکیب کنید. با دست خوب ورز بدهید تا خمیر یکدست در بیاید.
- مرحله دوم
بعد از اینکه خمیر را خوب ورز دادید. آن را به صورت دایره در آورید و برای یک ساعت به آن استراحت بدهید.
- مرحله سوم
تا زمانی که خمیر استراحت می کند شما گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده که آب آن گرفته شده باشد و سیر رنده شده با هم ترکیب کنید.
- مرحله چهارم
مقداری نمک، فلفل و پاپریکا به گوشت اضافه کنید و ورز بدهید تا مواد با هم مخلوط شود.
- مرحله پنجم
خمیر را دوباره کمی ورز بدهید سپس روی سطح صاف کنید. آن را با چاقو به صورت مربع های یکسدت و هم اندازه برش بزنید.
- مرحله ششم
گوشت چرخ کرده ها را به صورت دایره ای گرد کنید و در وسط هر خمیر مربعی یک گوشت چرخ کرده دایره ای قرار دهید. سپس دو گوشه آن را کمی جمع کنید.
- مرحله هفتم
مانیت ها را به مدت 20 دقیقه با دمای 170 درجه در فر قرار دهید. سپس آن ها را خارج کنید و در یک ظرف مناسب بریزید.
- مرحله هشتم
مانتی ارمنی یک سس مخصوص دارد که معمولا همراه آن سرو می شود. برای تهیه سس مانتی مقداری کره را در تابه بریزید زمانی که آب شد رب گئجه را به همراه نمک و فلفل به آن اضافه کنید. کمی کف بدهید سپس نصف فنجان آب به آن اضافه کنید و اجازه بدهید کمی بجوشد. سپس زیر شعله را خاموش کنید.
نکات مهم برای تهیه مانتی ارمنی
می توانید در کنار سس مانتی از ماست موسیر نیر استفاده کنید. در کنار این غذا طعم خوبی دارد.
زمانی که مانتی ها را در فر قرار می دهید حواستان باشد تا نسوزد. ممکن است زودتر از 20 دقیقه پخته شود.
قبل قرار دادن در فر می توانید مقداری پنیر پیتزا روی آن بریزید.