Take a fresh look at your lifestyle.

طرز تهیه دسر با نشاسته و ژله بدون شیر (۴ دسر خوشمزه و راحت)

تعداد زیادی دسر را می توان با ژله و نشاسته تهیه کرد. حال اگر دسر ها را بدون شیر تهیه کنیم، خیلی بهتر و کم هزینه تر است. در این پست از آموزش آشپزی سایت مینویسم می خواهیم طرز تهیه دسر با نشاسته بدون شیر را ارائه دهیم تا این دسر های خوشمزه را تهیه کرده و نوش جان کنید.

دسر با نشاسته و ژله

دسرهای زیادی را می توان تهیه کرد که با نشاسته و ژله و بدون شیر تهیه شوند. در این پست چند دسر با نشاسته و ژله بدون شیر را به شما آموزش می دهیم.

پیشنهاد می کنیم روش تهیه باسلوق رنگی ژله ای را که بدون شیر تهیه می شود، در مینویسم بخوانید.

1 .دسر با نشاسته بدون شیر: دسر نشاسته زعفرانی

اولین دسر با نشاسته و ژله بدون شیر که آموزش می دهیم، دسر با نشاسته است که بدون شیر و با مقداری آب سرد تهیه می شود.

مواد لازم برای تهیه دسر با نشاسته زعفرانی

نشاسته2 لیوان
لیمو ترش تازه1 عدد متوسط
شکر6 لیوان
خلال بادامبه مقدار دلخواه
خلال پستهبه میزان دلخواه
آب سرد12 لیوان
زعفران0.5 گرم
عرق هلبه میزان لازم
روغن مایعکمی بیشتر از نصف لیوان

دستور تهیه دسر زعفرانی با نشاسته

زمان مورد نیاز: 2 ساعت

  1. دم کردن زعفران

    ابتدا زعفرانن را دم کنید.

  2. آماده کردن نشاسته

    نشاسته را در ظرفی می ریزیم و تقریبا 4 لیوان آب اضافه می کنیم. به خوبی هم می زنیم تا نشاسته حل شده و برای تهیه دسر با نشاسته بدون شیر آماده باشد.

  3. صاف کردن نشاسته حل شده

    نشاسته را از صافی رد می کنیم و تا دانه های درشت نداشته باشد.

  4. تفت دادن خلال بادام و خلال پسته

    برای تهیه دسر با نشاسته بدون شیر، در تابه ای خلال بادام و خلال پسته را می ریزیم و برای چند دقیقه تفت می دهیم.

  5. تهیه شربت برای دسر با نشاسته بدون شیر

    شکر را در قابلمه ای ریخته و 8 لیوان آب به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

  6. ریختن آب لیمو تازه

    آبلیمو را به شربت دسر با نشاسته اضافه کرده و هم می زنیم.

  7. اضافه کردن نشاسته به شربت

    نشاسته حل شده را در مواد بالا می ریزیم و هم می زنیم.

  8. اضافه کردن زعفران

    حال زعفران را به مواد قبلی دسر با نشاسته اضافه کرده و با مواد دیگر مخلوط می کنیم.

  9. ریختن عرق هل

    عرق هل را می ریزیم و مجددا هم می زنیم.

  10. افزودن روغن

    در این مرحله از طرز تهیه دسر با نشاسته بدون شیر، روغن را به مواد بالا اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی هم می زنیم تا با هم ترکیب شوند.

  11. ریختن گلاب

    اکنون گلاب می ریزیم.

  12. اضافه کردن خلال بادام و خلال پسته

    خلال بادام و پسته را ریخته و هم می زنیم. میزان خلال پسته و بادام در دسر با نشاسته بدون شیر، اختیاری است. بعد از اینکه مواد کمی غلیظ و کشدار شد، حرارت را خاموش می کنیم.

  13. شکل دادن دسر با نشاسته

    قابلمه مناسبی را برداشته و چرب می کنیم. سپس مواد دسر با نشاسته را در قالب می ریزیم و این قالب را در یخچال می گذاریم. زمان لازم برای آماده شدن دسر با نشاسته بدون شیر، تقریبا 4 ساعت است.

نکات مهم برای تهیه دسر با نشاسته زعفرانی بدون شیر

  • میزان شکر را می توانید کمتر بریزید ولی بهتر است همین میزان گفته شده باشد.
  • در برخی رسپی ها از خلال بادام یا پسته استفاده می کنند و در برخی هر دو را می ریزند.
  • البته لازم به ذکر است که می توان هر دو خلال را از مواد دسر با نشاسته بدون شیر حذف کرد.
  • همچنین برای تهیه دسر با نشاسته بدون شیر، می توان روغن را کمتر ریخت.
  • نام این دسر مسقطی زعفرانی می باشد.
  • می توان به جای زعفران از وانیل یا شکلات استفاده کرد و طعم دسر با نشاسته را تغییر داد.
  • برای تزیین از پودر پسته و پودر نارگیل استفاده کنید.
  • این نوع دسر بدون شیر را که مسقطی نام دارد، اگر از بازار تهیه کنید کمی سفت تر است زیرا زمان بیشتری روی حرارت می ماند.
  • توجه کنید که اگر مسقطی به اندازه ی کافی غلیظ نشود، ممکن است در یخچال حالت مایع و آبکی پیدا کند.
  • مهمترین نکته در طرز تهیه دسر با نشاسته بدون شیر، این است که منظور از نشاسته، نشاسته گل می باشد.
  • تقریبا 2 الی 3 ساعت زمان لازم است تا دسر با نشاسته بدون شیر به غلظت مناسب برسد.
  • برای تهیه دسر با نشاسته بدون شیر، حرارت باید ملایم باشد زیرا حرارت زیاد باعث می شود بوی خامی نشاسته از بین نرود.
  • می توانید به جای روغن، کره بریزید.
  • این دسر با نشاسته بدون شیر، 3 الی 4 ماه در یخچال ماندگاری دارد.

همچنین بخوانید: باسلوق زعفرانی


2 . دسر با نشاسته و پودر ژله بدون شیر : مسقطی ژله ای

 دسر با نشاسته و ژله بدون شیر
دسر با نشاسته و ژله بدون شیر خوشمزه

در این بخش طرز تهیه مسقطی ژله ای که نوعی دسر با نشاسته و ژله بدون شیر می باشد را می آموزید.

مواد لازم برای تهیه مسقطی ژله ای

نشاسته1 پیمانه
پودر ژله2 بسته
پودر نشاستهبه میزان دلخواه
شکر2 پیمانه
خلال بادام یا خلال پستهبه مقدار دلخواه
پودر نارگیلبه میزان لازم
آب سرد3 پیمانه
گلاب1 پیمانه
گردوبه مقدار دلخواه

دستور پخت مسقطی ژله ای

  1. حل کردن نشاسته : نشاسته را در ظرفی می ریزیم و به آن آب اضافه می کنیم. به خوبی هم می زنیم تا نشاسته حل شود و سپس از صافی رد می کنیم.
  2. اضافه کردن شکر : شکر را به نشاسته اضافه کرده و هم می زنیم تا شکر در آب و نشاسته حل شود.
  3. ریختن پودر ژله : در این مرحله از طرز تهیه دسر با نشاسته و ژله بدون شیر، پودر ژله را به مواد فوق اضافه می کنیم.
  4. تهیه دسر با نشاسته و ژله بدون شیر : قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار داده و مواد بالا را در آن می ریزیم.
  5. افزودن گلاب : بعد از اینکه مواد بالا کمی غلیظ شد، گلاب را اضافه کرده و مدام هم می زنیم. گلاب طعم دسر با نشاسته بدون شیر را شبیه به طعم بازاری آن می کند.
  6. سفت شدن مسقطی ژله ای : در یک سینی یا قالب کیسه فریزر می اندازیم و مسقطی ژله ای را در آن می ریزیم و سطح مواد را صاف می کنیم. سپس قالب را در یخچال می گذاریم تا سفت شود.
  7. تزیین دسر با نشاسته و ژله بدون شیر : بعد از حدودا 7 ساعت این دسر با نشاسته و ژله بدون شیر را از یخچال خارج کرده و در پودر نشاسته یا پودر نارگیل بغلتانید. سپس با گردو خرد شده، خلال بادام یا خلال پسته تزیین کنید.

مطالب پیشنهادی : دسر لوکوم ترکیه ای

نکات طلایی برای تهیه مسقطی ژله

  • دقت کنید که نشاسته روی حرارت ته نگیرد.
  • می توانید دسر با نشاسته و ژله بدون شیر را در کاغذ حلوا تک نفره بگذارید.

3 . دسر با ژله بدون شیر: ژله بیسکوئیتی

حال می خواهیم یک دسر بدون شیر که با ژله تهیه شده است را به شما بیاموزیم. توجه کنید که این دسر نیز نوعی دسر با نشاسته و ژله بدون شیر می باشد.

مواد لازم برای تهیه دسر با ژله

پودر ژله2 بسته
بیسکویت وانیلی20 عدد
بستنی وانیلی3 لیوان
موز4 عدد متوسط

دستور تهیه دسر بیسکویت با ژله

  1. خرد کردن موز : موز را پوست کرده و به شکل حلقه حلقه خرد می کنیم.
  2. آماده کردن ژله : 1 بسته ژله را با یک لیوان آب جوش ترکیب کرده وهم می زنیم. سپس آب سرد را می ریزیم و برای تهیه دسر با ژله بدون شیر کنار می گذاریم. 1 بسته دیگر از ژله را با بستنی ترکیب کرده و کنار می گذاریم.
  3. تهیه دسر با ژله بدون شیر : کف قالب را چرب می کنیم و یک لایه موز می چینیم.
  4. ریختن ژله : حال ژله ای را که با آب جوش آماده کردیم را روی موز ها می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا سفت شود.
  5. ریختن ژله بستنی : در این مرحله از طرز تهیه دسر با ژله بدون شیر، بعد از اینکه ژله بسته شد، ژله بستنی را روی آن می ریزیم و یک ساعت در یخچال می گذاریم.
  6. اضافه کردن بیسکوییت : بعد از 1 ساعت بیسکویت را روی دسر مورد نظر می چینیم و 1 ساعت دیگر در یخچال می گذاریم تا کاملا آماده شود.

نکات کلیدی برای تهیه دسر با بیسکویت و ژله

  • طعم ژله دلخواه می باشد و بهتر است با طعم آلوئه ورا باشد.
  • برای تهیه دسر با ژله بدون شیر می توانید به جای چرب کردن کف قالب، کاغذ روغنی بیندازید.
  • می توانید از بستنی وانیلی استفاده کنید.
  • به علاوه برای تهیه دسر با ژله بدون شیر می توان بیسکویت کاکائویی را جایگزین بیسکویت وانیلی کرد.
  • بعد از آماده شدن دسر بیسکویت با ژله، در ظرف مورد نظر برگردانید و با موز تزیین کنید.

دسر با بیسکویت پتی بور


4. دسر با نشاسته بدون شیر: حلوا نشاسته

حلوا نشاسته
حلوا نشاسته

حالا نوعی دیگر از دسر با نشاسته و ژله بدون شیر را به شما آموزش می دهیم. این دسر حلوا نشاسته می باشد.

مواد لازم برای تهیه حلوا نشاسته مجلسی

نشاسته400 گرم
آب2 لیوان
روغنبه مقدار لازم
شکر400 گرم
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
هلبه میزان لازم
گلابکمی کمتر از 1.5 لیوان

دستور تهیه حلوا با نشاسته و زعفرون

  1. آماده کردن نشاسته : نشاسته را در کاسه ای ریخته و مقداری آب اضافه می کنیم.
  2. اضافه کردن شکر : شکر را به نشاسته اضافه کرده و هم می زنیم تا برای تهیه دسر با نشاسته بدون شیر آماده شود.
  3. ریختن گلاب : گلاب را به مواد فوق اضافه می کنیم.
  4. افزودن هل : در این مرحله از طرز تهیه دسر با نشاسته بدون شیر، پودر هل می ریزیم.
  5. صاف کردن مواد دسر با نشاسته بدون شیر : مواد فوق را بعد از هم زدن از صافی رد می کنیم.
  6. تهیه حلوا نشاسته : در تابه ای مقداری روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مواد فوق را در آن می ریزیم و مدام هم می زنیم تا نشاسته قوام یابد و سفت شود.
  7. مرحله نهایی : با قاشق مورد نظر حلوا نشاسته را خرد می کنیم و سپس دمکنی را به همراه درب تابه روی آن می گذاریم و تقریبا 25 الی 30 دقیقه زمان می دهیم تا آماده شود. بعد از این زمان نیز کمی خرد کرده و مجددا درب آن را می گذاریم تا 20 دقیقه دیگر روی حرارت بماند و سپس خاموش می کنیم و بعد از اینکه خنک شد، در ظرف می ریزیم.

نکات مهم برای تهیه حلوا با نشاسته گندم

  • می توانید کره یا روغن حیوانی را جایگزین روغن کنید.
  • توجه کنید که در تهیه دسر با نشاسته بدون شیر باید بوی خامی نشاسته را بگیریم.
  • تهیه حلوا با نشاسته ذرت نیز شبیه به روش بالا می باشد.
  • می توان زعفران را حذف کرد و حلوا نشاسته ساده داشته باشیم.
  • برای هر میزان نشاسته همان قدر شکر بریزید.

پیشنهاد می شود بخوانید :

دسر ساده و سریع یخچالی

 بستنی هندوانه بدون شیر

مگ تک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.