طرز تهیه پیازداغ خشک و مجلسی + نکات طلایی

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

همانطور که میدانید پیازداغ خشک و مجلسی پایه ی اصلی همه یا اکثر غذاهای ایرانی است. از خورش گرفته تا املت همگی با پیازداغ خوش طعم تر میشود. درست کردن یک پیازداغ طلایی و با ظاهری زیبا کار سختی است. پیاز داغ ترفندهای خاصی دارد که در این مطلب با شما به اشتراک می گذاریم.

طرز تهیه پیاز داغ ترد مجلسی

پیاز داغ پفکی، پیازداغ متفاوت و خشک و خوش طعمی است که طرفداران زیادی دارد. روش های متفاوتی برای چیپسی شدن پیازداغ وجود دارد ولی اینجا با بهترین و کامل ترین طرز تهیه پیازداغ خشک و مجلسی آشنا میشوید.

میتوانید برای آموزش خشک کردن پیاز به مینویسم مراجعه کنید.

مواد مورد نیاز برای تهیه پیازداغ خشک مجلسی

آب جوشبه مقدار لازم
پیاز2 عدد بزرگ
روغنبه مقدار لازم و زیاد
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم

دستور تهیه پیازداغ خشک و مجلسی

زمان مورد نیاز: 30 دقیقه

  1. آماده کردن پیاز

    پیاز را خلالی خرد کرده و میشوییم و سپس در آب در حال جوشیدن میریزیم. بعد از 2 دقیقه آبکش میکنیم. روی آن آب سرد میریزیم. کنار میگذاریم تا خشک شود.

  2. تهیه پیازداغ خشک

    در این مرحله از تهیه پیازداغ، در تابه ای مقدار تقریبا زیادی روغن ریخته و وقتی داغ شد پیازهای آماده شده میریزیم بعد از کمی سرخ شدن نمک و کمی زردچوبه میزنیم. سپس بعد از اینکه سرخ و طلایی شد، روی قابلمه ای یک آبکش استیل قرار داده و پیاز را درون آن میریزیم. هم میزنیم تا روغن آن خارج شود. سپس در سینی استیل یا فلزی میریزیم تا سرد شود.

نکات مهم برای تهیه پیازداغ خشک و مجلسی

  • این نوع ترفند پیازداغ درست کردن، باعث میشود پیازها روغن نگیرند و نرم نشوند و کاملا پفکی و خشک شوند.
  • میتوانید پیاز را به شگل نگینی خرد کنید.
  • دقت کنید پیاز فقط کمی طلایی شود و نسوزد. (چون قرار است در آبکش استیل بریزیم بهتر است کمی کمتر طلایی شود، زیرا وقتی در آبکش بریزیم هم کمی طلایی میشود.)
  • از هرنوع روغنی میتوانید استفاده کنید و بهتر است روغن مخصوص سرخ کردنی باشد.

همچنین بخوانید :

آموزش پیاز حلقه ای سوخاری

طرز تهیه پودر پیاز

طرز تهیه پودر سیر

نظرات