طرز تهیه پاتلیجان (لذیذ و خوشمزه)
پاتلیجان یک غذای سنتی کشور ترکیه می باشد. اما ممکن است در فرهنگ های مختلف به شکل های مختلفی سرو شود. برای آشنایی با طرز تهیه پاتلیجان ادامه مطلب را بخوانید.
مواد لازم برای تهیه پاتلیجان
گوشت چرخ کرده | 250 گرم |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
بادمجان | 3 عدد |
رب گوجه فرنگی | 1 ق غ |
زردچوبه | 1 ق چ |
فلفل و سماق و پودر گشنیز | نصف ق چ |
نمک | 1 ق م |
پنیر خامه ای | 2 ق غ |
پیازچه | 4 عدد |
ماست چکیده ترش | 3 ق غ |
طرز تهیه پاتلیجان
- مرحله اول
برای تهیه پاتلیجان ابتدا بادمجان ها را کبابی کنید. سپس بادمجان را به خوبی ساطوری له کنید.
- مرحله دوم
پیاز را رنده کنید سپس درون روغن داغ پیاز ها را سرخ کنید. بعد از اینکه کمی طلایی شد زردچوبه را به آن اضافه می کنیم.
- مرحله سوم
گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و خوب تف بدهید. ادویه ها را به آن اضافه کنید.
- مرحله چهارم
در این مرحله بادمجان های کبابی را به مواد اضافه کنید. سپس دو حبه سیر را له و یا رنده کنید و به آن اضافه کنید.
- مرحله پنجم
بعد از اینکه مواد را درون تابه به خوبی تف دادید مقداری نمک به آن اضافه کنید.
- مرحله ششم
یک قاشق رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و به خوبی تف بدهید تا رنگ آن بهتر و خوش رنگ تر شود.
- مرحله هفتم
حالا باید پنیر خامه ای را به مواد پاتلیجان اضافه کنید. و خوب هم بزنید تا تمام مواد با هم ترکیب شود.
- مرحله هشتم
پیازچه را ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید ته استکان آب بریزید و مقداری آن را تف بدهید. بعد از 10 دقیقه زیر شعله را خاموش کنید.
- مرحله نهم
برای سرو این غذا یک لایه ماست چکیده را ته ظرف بریزید و پهن کنید. سپس مواد پاتلیجان را روی آن ریخته سپس یک لایه دیگر ماست روی آن اضافه کنید. می توانید مقداری سیب زمینی سرخ کنید و در کنار آن سرو کنید.