طرز تهیه گوجه بادمجان برای 2 نفر (مقدار دقیق مواد)
بادمجان جزو مواد غذایی می باشد که اگر در هر غذایی از آن استفاده شود طعم و مزه فوق العاده پیدا می کند. گوجه بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفداری می باشد که به راحتی می توانید آن را در زمان کوتاه تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه گوجه بادمجان برای 2 نفر
بادمجان | 4 عدد |
گوجه | 4 عدد |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
رب گوجه فرنگی | 1 ق غ |
نمک و فلفل و زرد چوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه گوجه بادمجان برای 2 نفر
- مرحله اول
برای تهیه گوجه بادمجان ابتدا باید بادمجان ها را پوست کنده و ورقه ای کنید. سپس آنها را همراه با درون مقداری آب و نمک به مدت یک ساعت قرار دهید.
- مرحله دوم
بعد از گذشت یک ساعت آب بادمجان را به خوبی میگیریم و آنها را درون روغن سرخ می کنیم. بادمجان های سرخ شده را کنار می گذاریم.
- مرحله سوم
پیاز را پوست کنید و بشویید سپس به صورت خلالی آن را خرد کنید. در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و زمانی که داغ شد پیاز را به آن اضافه کنید.
- مرحله چهارم
بعد از اینکه کمی پیاز را تف دادید و سرخ و طلایی شد مقداری نمک، فلفل و زرد چوبه به آن اضافه کنید.
- مرحله پنجم
در این مرحله رب گوجه را به پیاز اضافه کنید و به خوبی تف بدهید تا سرخ شود.
- مرحله ششم
بادمجان ها را دورن قابلمه بچینید. سپس گوجه ها را به دو یا سه قسمت تقسیم کنید و آنها را نیز رون بادمجان ها قرار دهید. سپس یک لیوان آن روی آن ریخته و زیر شعله را زیاد کنید.
- مرحله هفتم
زمانی که آب جوش آمد زیر شعله را کم کنید و اجازه بدهید تا برای نیم ساعت روی شعله قرار بگیرد و حسابی طعم و مزه مواد آن با هم ترکیب شود. بعد از آن می توانید این غذای ساده و خوشمزه را میل کنید.
نکات طلایی برای تهیه گوجه بادمجان
- برای تهیه گوجه بادجان می توانید از فلفل دلمه نیز استفاده کنید.
- اگر طعم ترش دوس دارید می توانید مقداری غوره نیز به آن اضافه کنید.
- این غذا را معمولا همراه با نون سرو می کنند. اما می توانید با برنج نیز آن را سرو کنید.