طرز تهیه گوجه بادمجان برای 2 نفر (مقدار دقیق مواد)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

بادمجان جزو مواد غذایی می باشد که اگر در هر غذایی از آن استفاده شود طعم و مزه فوق العاده پیدا می کند. گوجه بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفداری می باشد که به راحتی می توانید آن را در زمان کوتاه تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه گوجه بادمجان برای 2 نفر

بادمجان4 عدد
گوجه4 عدد
پیاز 1 عدد
سیر2 حبه
رب گوجه فرنگی1 ق غ
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه گوجه بادمجان برای 2 نفر

  1. مرحله اول

    برای تهیه گوجه بادمجان ابتدا باید بادمجان ها را پوست کنده و ورقه ای کنید. سپس آنها را همراه با درون مقداری آب و نمک به مدت یک ساعت قرار دهید.

  2. مرحله دوم

    بعد از گذشت یک ساعت آب بادمجان را به خوبی میگیریم و آنها را درون روغن سرخ می کنیم. بادمجان های سرخ شده را کنار می گذاریم.

  3. مرحله سوم

    پیاز را پوست کنید و بشویید سپس به صورت خلالی آن را خرد کنید. در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و زمانی که داغ شد پیاز را به آن اضافه کنید.

  4. مرحله چهارم

    بعد از اینکه کمی پیاز را تف دادید و سرخ و طلایی شد مقداری نمک، فلفل و زرد چوبه به آن اضافه کنید.

  5. مرحله پنجم

    در این مرحله رب گوجه را به پیاز اضافه کنید و به خوبی تف بدهید تا سرخ شود.

  6. مرحله ششم

    بادمجان ها را دورن قابلمه بچینید. سپس گوجه ها را به دو یا سه قسمت تقسیم کنید و آنها را نیز رون بادمجان ها قرار دهید. سپس یک لیوان آن روی آن ریخته و زیر شعله را زیاد کنید.

  7. مرحله هفتم

    زمانی که آب جوش آمد زیر شعله را کم کنید و اجازه بدهید تا برای نیم ساعت روی شعله قرار بگیرد و حسابی طعم و مزه مواد آن با هم ترکیب شود. بعد از آن می توانید این غذای ساده و خوشمزه را میل کنید.

نکات طلایی برای تهیه گوجه بادمجان

  • برای تهیه گوجه بادجان می توانید از فلفل دلمه نیز استفاده کنید.
  • اگر طعم ترش دوس دارید می توانید مقداری غوره نیز به آن اضافه کنید.
  • این غذا را معمولا همراه با نون سرو می کنند. اما می توانید با برنج نیز آن را سرو کنید.
نظرات