طرز تهیه فالوده با رشته آماده + نکات طلایی
فالوده یکی از خوشمزه ترین انواع دسر شیرین است که مخصوص شیراز می باشد و اگر شما هم به شهر زیبای شیراز رفته باشید، احتمالا مغازه های زیادی را دیده اید که تابلویی با مضمون فالوده اصیل شیرازی نصب کرده اند. ناگفته نماند که امروزه در همه جای ایران فالوده وجود دارد و همه ی مردم می توانند در نقاط مختلف کشور این دسر را تهیه کنند و دارای محبوبیت زیادی در بین مردم است.
طرز تهیه فالوده با رشته های آماده
فالوده از دسته دسرهایی است که می توان با ساده ترین مواد اولیه در منزل تهیه کرد. رشته ای که در فالوده به کار می رود کمی شبیه به رشته باقلوا شعریه است اما رنگ آنها کمی متفاوت است. در ادامه با طرز تهیه فالوده با رشته ی آماده آشنا می شوید.
برای یادگیری چیز کیک شعریه می توانید به مینویسم مراجعه کنید.
مواد لازم برای تهیه فالوده با رشته آماده
رشته فالوده | 100 گرم |
شکر | 1.5 پیمانه |
گلاب | 2 قاشق غذاخوری |
روش تهیه فالوده با رشته آماده
زمان مورد نیاز: 20 دقیقه
- آماده کردن شکر و آب
در قابلمه ای 1.5 پیمانه آب می ریزیم. شکر را اضافه کرده و هم می زنیم.
- اضافه کیردن گلاب
گلاب را به مخلوط آب و شکر می افزاییم. گلاب طعم عالی ای به فالوده می دهد.
- آماده کردن فالوده
قابلمه ای را آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم. بعد از جوشیدن حرارت را ملایم می کنیم. رشته های فالوده را در آن می اندازیم و بعد از 10 دقیقه از آب خارج کرده و آبکش می کنیم. آب سرد می ریزیم.
- اماده کردن شربت فالوده
شربت را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به محض اینکه شکر حل شد، خاموش می کنیم. وقتی کمی سرد شد در فریزر می گذاریم. کاملا باید یخ بزند.
- تهیه کردن فالوده
شربت را از فریز خارج کرده و با چنگال هم می زنیم تا کمی نرم شود. رشته ها را اضافه کرده و بخوبی ترکیب می کنیم. نوش جان
نکات طلایی برای طرز تهیه ی فالوده با رشته ی آماده
- برای شیرین تر شدن فالوده، کمی شکر را بیشتر بریزید.
- اضافه کردن کمی آبلیمو به فالوده، طعم آنرا ملس می کند.
- برای تزیین فالوده از شربت آلبالو یا بستنی سنتی استفاده کنید.
همچنین بخوانید: