طرز تهیه فسنجان برای 4 نفر به همراه نکات طلایی برای تهیه آن

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

فسنجان یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفداری است که اگر اصولی و درست تهیه شود بسیار طعم لذیذی می تواند داشته باشد. در ادامه این می خواهیم طرز تهیه فسنجان برای 4 نفر را به همراه نکات طلایی آن بخوانیم. طرز تهیه فسنجان برای 4 نفر

مواد لازم فسنجان برای 4 نفر

مغز گردو300 گرم
پیاز متوسط2 عدد
مرغ4 تکه ران یا سینه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
زعفران دم کرده1 ق غ
شکر2 ق غ
رب انار4 ق غ
زردچوبهمقدار لازم

طرز تهیه فسنجان برای 4 نفر

  1. مرحله اول

    برای تهیه فسنجان خوشمزه برای 4 نفر ابتدا باید مغز گردو را به خوبی آسیاب کنید. پیازها را خرد کنید سپس درون مقداری روغن داغ بریزید تا سرخ شود.

  2. مرحله دوم

    وقتی پیازها در حال سرخ شدن هستند مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید

  3. مرحله سوم

    گردوهای آسیاب شده را به پیاز اضافه کنید و به خوبی آن را تف بدهید.

  4. مرحله چهارم

    حالا باید رب انار را به آن اضافه کنید و کمی که تف دادید به اندازه ظرفتان دو تا سه لیوان آب سرد به مواد اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه بدهید تا 3ساعت بپزد و جا بیوفتد.

  5. مرحله پنجم

    در این مرحله باید مرغ ها را در مقداری روغن به خوبی سرخ کنید. سپس مقدار کمی هم فلفل و نمک به آن اضافه کنید.

  6. مرحله ششم

    مرغ ها که سرخ شد بعد از گذشت 3 ساعت از پختن خورش فسنجان آنها را به خورش اضافه کنید. سپس زعفران دم کرده را نیز به آن اضافه کنید تا فسنجان رنگ خوبی به خودش بگیرد

  7. مرحله هفتم

    کمی که گذشت و خورش به خوبی جا افتاد می توانید شکر را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید و برای نیم ساعت روی حرارت باشد تا طعم شکر با دیگر مواد ترکیب شود.

نکات طلایی تهیه فسنجان برای 4 نفر

  • برای اینکه فسنجان شما روغن بی اندازد می توانید در ابتدا پختن چند تکه یخ به آن اضافه کنید.
  • طعم خورش فسنجان سلیقه ای است می توانید ترش و یا کاملا شیرین درست کنید.
  • ترکیب رب انار و شکر طعم فسنجان شما را ملس می کند.
  • بهتر است نمک و فلفل در ابتدا خیلی کم به فسنجان اضافه کنید و در پایان اگر نیاز بود دوباره اضافه کنید.
نظرات