طرز تهیه فسنجان برای 4 نفر به همراه نکات طلایی برای تهیه آن
فسنجان یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفداری است که اگر اصولی و درست تهیه شود بسیار طعم لذیذی می تواند داشته باشد. در ادامه این می خواهیم طرز تهیه فسنجان برای 4 نفر را به همراه نکات طلایی آن بخوانیم. طرز تهیه فسنجان برای 4 نفر
مواد لازم فسنجان برای 4 نفر
مغز گردو | 300 گرم |
پیاز متوسط | 2 عدد |
مرغ | 4 تکه ران یا سینه |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
زعفران دم کرده | 1 ق غ |
شکر | 2 ق غ |
رب انار | 4 ق غ |
زردچوبه | مقدار لازم |
طرز تهیه فسنجان برای 4 نفر
- مرحله اول
برای تهیه فسنجان خوشمزه برای 4 نفر ابتدا باید مغز گردو را به خوبی آسیاب کنید. پیازها را خرد کنید سپس درون مقداری روغن داغ بریزید تا سرخ شود.
- مرحله دوم
وقتی پیازها در حال سرخ شدن هستند مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید
- مرحله سوم
گردوهای آسیاب شده را به پیاز اضافه کنید و به خوبی آن را تف بدهید.
- مرحله چهارم
حالا باید رب انار را به آن اضافه کنید و کمی که تف دادید به اندازه ظرفتان دو تا سه لیوان آب سرد به مواد اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه بدهید تا 3ساعت بپزد و جا بیوفتد.
- مرحله پنجم
در این مرحله باید مرغ ها را در مقداری روغن به خوبی سرخ کنید. سپس مقدار کمی هم فلفل و نمک به آن اضافه کنید.
- مرحله ششم
مرغ ها که سرخ شد بعد از گذشت 3 ساعت از پختن خورش فسنجان آنها را به خورش اضافه کنید. سپس زعفران دم کرده را نیز به آن اضافه کنید تا فسنجان رنگ خوبی به خودش بگیرد
- مرحله هفتم
کمی که گذشت و خورش به خوبی جا افتاد می توانید شکر را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید و برای نیم ساعت روی حرارت باشد تا طعم شکر با دیگر مواد ترکیب شود.
نکات طلایی تهیه فسنجان برای 4 نفر
- برای اینکه فسنجان شما روغن بی اندازد می توانید در ابتدا پختن چند تکه یخ به آن اضافه کنید.
- طعم خورش فسنجان سلیقه ای است می توانید ترش و یا کاملا شیرین درست کنید.
- ترکیب رب انار و شکر طعم فسنجان شما را ملس می کند.
- بهتر است نمک و فلفل در ابتدا خیلی کم به فسنجان اضافه کنید و در پایان اگر نیاز بود دوباره اضافه کنید.