طرز تهیه بادمجان سوخاری؛ ساده و پرطرفدار
همانطور که می دانید بادمجان دارای خواص زیادی از جمله تقویت سیستم ایمنی، ضد سرطان، مفید برای پوست و مو و غیره است. بادمجان سوخاری از آن دسته غذاهای است که به افرادی که به بادمجان علاقه دارند، پیشنهاد می کنیم. این غذا، غذایی بین المللی بوده و به عنوان یک غذای فست فودی بهتر است در کنار نان سرو شود.
طرز تهیه ی بادمجان سوخاری
با بادمجان غذاهای زیادی می توان تهیه کرد، از جمله ی آن ها میتوان به بقچه بادمجان، خورش بادمجان با پنیر، سوفله بادمجان و غیره اشاره کرد. بادمجان سوخاری هم نوعی غذای لذیذ است که از این دسته غذاها می باشد.
مواد لازم برای تهیه بادمجان سوخاری
بادمجان | 2 عدد متوسط |
نشاسته ذرت | 4 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 4 عدد |
پودر سوخاری | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
دستور پخت بادمجان سوخاری
زمان مورد نیاز: 1 ساعت
- خرد کردن بادمجان
بادمجان را می شوییم و پوست می کنیم. سپس به صورت حلقه ای به ضخامت 2 سانت برش می دهیم.
- آماده کردن بادمجان
در کاسه ای کمی نمک و آب می ریزیم و بادمجان ها را در آن می اندازیم. کمی صبر می کنیم تا مزه ی نمک را به خودش جذب کند.
- آماده کردن تخم مرغ
برای بادمجان سوخاری، 4 عدد تخم مرغ متوسط را در طرفی می شکنیم.
- اضافه کردن نشاسته ذرت
نشاسته ی ذرت را در تخم مرغ ریخته و و با همزن تا زمانی که تخم مرغ از لختگی خارج شود، هم می زنیم.
- آماده کردن پودر سوخاری
در ظرفی پودر سوخاری را ریخته و کنار می گذاریم. اینکه پودر در چه اندازه ای باشد دست خودتان باشد.
- آماده کردن بادمجان سوخاری
بادمجان های ورقه شده را ابتدا در تخم مرغ زده و سپس در پودر سوخاری می اندازیم. به پودر سوخاری آغشته کرده و کنار می گذاریم.
- سرخ کردن بادمجان سوخاری
در تابه ای مقدار لازم روغن ریخته و کمی داغ می کنیم. بادمجان ها را در روغن می اندازیم. بعد از طلایی شدن از روغن خارج می کنیم. نوش جان
نکات طلایی برای تهیه ی بادمجان سوخاری
- در صورت نیاز کمی نمک به پودر سوخاری بزنید.
- بادمجان سوخاری را می توانید با جعفری خرد شده تزیین کنید.
- به عنوان چاشنی می توانید بادمجان سوخاری را با ماست موسیر میل کنید.
- می توانید از پودر سوخاری ریز یا پولکی استفاده کنید.
همچنین بخوانید :