طرز تهیه پنیر برشته گیلانی برای 4 نفر
پنیر برشته یکی از خوردنی های خوشمزه گیلانی می باشد که به راحتی می توانید در خانه و در زمانی کمتر از نیم ساعت آن را تهیه کنید. در ادامه با طرز تهیه پنیر برشته گیلانی آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه پنیر برشته گیلانی برای 4 نفر
پنیر سیاه مزگی | یک قالب |
تخم مرغ | 4 عدد |
کره | 50 گرم |
شوید خشک | 1 ق غ |
سیر رنده شده | 5 حبه |
فلفل سیاه و قرمز | مقدرا لازم |
زرد چوبه | مقدار لازم |
طرز تهیه پنیر برشته گیلانی برای 4 نفر
زمان مورد نیاز: 30 دقیقه
- مرحله اول
برای تهیه پنیر برشته ابتدا کره را در تابه بریزید و زیر شعله را روشن کنید تا آب شود دو قاشق غذاخوری روغن هم به آن اضافه کنید. سیر له شده و رنده شده اضافه کنید تا سرخ شود.
- مرحله دوم
پنیر را رنده کنید و بعد به روغن داغ و کره اضافه کنید تا سرخ شود. تند تند هم بزنید تا نسوزد.
- مرحله سوم
در یک ظرف تخم مرغ ها بشکیند و بعد شوید، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- مرحله چهارم
مخلوط تخم مرغ را به تابه اضافه کنید و هم بزنید بعد از چند دقیقه که صفت شد زیر شعله خاموش کنید.
- پنیر برشته را می توانید همراه با باقالی پلو و یا شوید پلو میل کنید.
- این غذا را می توانید با نان نیز سرو کنید.