طرز تهیه پنیر برشته گیلانی برای 4 نفر

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

پنیر برشته یکی از خوردنی های خوشمزه گیلانی می باشد که به راحتی می توانید در خانه و در زمانی کمتر از نیم ساعت آن را تهیه کنید. در ادامه با طرز تهیه پنیر برشته گیلانی آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه پنیر برشته گیلانی برای 4 نفر

پنیر سیاه مزگییک قالب
تخم مرغ 4 عدد
کره50 گرم
شوید خشک1 ق غ
سیر رنده شده5 حبه
فلفل سیاه و قرمزمقدرا لازم
زرد چوبهمقدار لازم

طرز تهیه پنیر برشته گیلانی برای 4 نفر

زمان مورد نیاز: 30 دقیقه

  1. مرحله اول

    برای تهیه پنیر برشته ابتدا کره را در تابه بریزید و زیر شعله را روشن کنید تا آب شود دو قاشق غذاخوری روغن هم به آن اضافه کنید. سیر له شده و رنده شده اضافه کنید تا سرخ شود.

  2. مرحله دوم

    پنیر را رنده کنید و بعد به روغن داغ و کره اضافه کنید تا سرخ شود. تند تند هم بزنید تا نسوزد.

  3. مرحله سوم

    در یک ظرف تخم مرغ ها بشکیند و بعد شوید، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

  4. مرحله چهارم

    مخلوط تخم مرغ را به تابه اضافه کنید و هم بزنید بعد از چند دقیقه که صفت شد زیر شعله خاموش کنید.

طرز تهیه پنیر برشته
  • پنیر برشته را می توانید همراه با باقالی پلو و یا شوید پلو میل کنید.
  • این غذا را می توانید با نان نیز سرو کنید.
نظرات