طرز تهیه حلوا زنجبیلی (خوشمزه و مقوی)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

حلوا زنجبیلی یکی از انواع دسر شیرین و پرخاصیت، اصالتا برای استان تبریز و توابع آن است. این حلوا به دلیل زنجبیلی که دارد، خواص عالی ای از جمله کاهنده ی درد مفاصل، کمک به گوارش و غیره دارد و همچنین سرشار از ویتامین های گروه B است. این حلوا به عنوان دسری برای مراسم های شما و همچنین افطار ماه رمضان می باشد.

دستور تهیه حلوا زنجبیلی

تنوع حلوا زیاد است و انواع مختلفی از جمله حلوا هویج، حلوا پسته، حلوا شیره خرما ، حلوا زنجبیلی و غیره را شامل می شوند. شما در این پست با طرز تهیه حلوا زنجبیلی آشنا می شوید که بسیار خوشمزه و پرخاصیت است.

همچنین در مینویسم می توانید با طرز تهیه شیرینی زنجبیلی آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه حلوا زنجبیلی

آرد گندم3 لیوان
آرد برنجکمی کمتر از 1.5 لیوان
پودر قند2 لیوان
پودر زنجبیلکمی بیشتر از 1 قاشق غذاخوری
آرد برنج کمی کمتر از 1.5 لیوان
هلنصف قاشق غذاخوری
کره80 گرم
روغنکمی کمتر از نصف لیوان
گردو آسیاب شدهکمی کمتر از 1 لیوان

دستور پخت حلوا زنجبیلی

زمان مورد نیاز: 1 ساعت

  1. الک کردن آرد

    آرد را 2 بار الک می کنیم و در ظرفی می ریزیم.

  2. تفت دادن آرد گندم

    در تابه ای آرد را ریخته و تفت می دهیم. بعد از اینکه کمی رنگ و بوی آن تغییر کرد خاموش می کنیم.

  3. تفت دادن آرد برنج

    آرد برنج را در تابه ای دیگر ریخته و تا اندازه ای که کمی طلایی شده و خامی آن گرفته شود، تفت می دهیم.

  4. مخلوط کردن آرد ها

    آرد های تفت داده را با هم در تابه ای ریخته و کمی هم با یکدیگر تفت می دهیم.

  5. الک کردن آرد ها

    بعد از تفت دادن آرد ها برای حلوا زنجبیلی، آرد را بار دیگر الک کرده و به تابه برمی گردانیم.

  6. اضافه کردن روغن

    روغن و کره ای که به دمای محیط رسیده است را به آرد ها اضافه کرده و 20 دقیقه روی حرارت متوسط تفت می دهیم.

  7. اضافه کردن پودر قند

    پودر قند را الک می کنیم. به آرد و روغن اضافه می کنیم. پودر قند مزه حلوا زنجبیلی را عالی می کند.

  8. اضافه کردن زنجبیل

    هل و زنجبیل را در مواد قبلی میریزیم. هم میزنیم و به مدت 3 دقیقه تفت می دهیم.

  9. اضافه کردن گردو

    گردو آسیاب شده را می ریزیم. بعد از 2 دقیقه تفت دادن آماده است.

نکات طلایی برای تهیه حلوا زنجبیلی

  • توجه کنید که زیاد ریختن زنجبیل طعم این حلوا را تند می کند.
  • آرد برنج باعث متفاوت شدن بافت حلوا زنجبیلی نسبت به بقیه حلوا ها میشود.
  • میتوانید کمی زعفران در این حلوا بریزید.
  • گردو در حلوا زنجبیلی قابل حذف شدن است.
  • برای سرو حلوا زنجبیلی می توانید آنرا با گل محمدی و گردو تزیین کنید.

پیشنهاد میشود بخوانید :

حلوا موز

حلوا عربی

حلوا افغانی

حلوا با آرد برنج

نظرات