طرز تهیه سس براق برای کیک (بریلو) آینه ای ساده و خوشمزه

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

اگر می خواهید در پخت کیک حرفه ای باشید و کیک خود را کمی متفاوت تر از بقیه کیک ها تزیین کنید، این صفحه را تا انتها مطالعه کنید تا طرز تهیه سس براق برای کیک را بیاموزید و با استفاده از این سس کیک های خود را زیبا کنید تا در مجالس و جشن ها کیک هایتان بدرخشند.

سس براق کیک

استفاده از سس براق برای کیک باعث می شود که زیبایی کیک تولد های شما چندین برابر شود و به همین دلیل لازم است همه کسانی که به کیک پزی علاقه دارند طرز تهیه سس براق برای کیک را یاد بگیرند که به نظر من یادگیری این سس فرانسوی یکی از ترفند های آشپزی است.

مواد لازم برای تهیه سس براق برای روی کیک

ورق ژلاتین200 گرم
رنگ خوراکیبه میزان لازم
گلوکز600 گرم
آب300 گرم
شکر600 گرم
شکلات سفید600 گرم
خامه صبحانه450 گرم

دستور تهیه سس براق برای روکش کیک

زمان مورد نیاز: 40 دقیقه

  1. آماده کردن ژلاتین

    ورق ژلاتین را به چند قسمت تقسیم کرده و در ظرفی فلزی بریزید و روی حرارت غیر مستقیم کتری قرار دهید تا به روش بنماری ذوب شود. سپس این ژلاتین را در دمای محیط قرار می دهیم و بعد از خنک شدن در یخچال می گذاریم. لازم است 24 ساعت در یخچال بماند.

  2. آماده کردن کیک

    حال کیک دلخواه را می پزیم و روی آن را خامه می کشیم و در فریزر می گذاریم تا این کیک خنک بماند و در ادامه سس براق برای کیک را به راحتی به آن بچسبد.

  3. تهیه سس براق برای کیک

    شکر را در ظرفی فلزی می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم.

  4. ریختن گلوکز

    در این مرحله از طرز تهیه سس براق برای کیک، گلوکز را به شکر اضافه می کنیم.

  5. اضافه کردن آب

    آب را می ریزیم و هم می زنیم تا شکر حل شود. بعد از این که از اطراف شروع به جوشیدن کرد، شعله گاز را خاموش می کنیم.

  6. ریختن شکلات

    شکلات را به چند تکه تقسیم کرده و به مواد قبلی سس براق اضافه می کنیم و هم می زنیم.

  7. اضافه کردن خامه

    خامه صبحانه را می ریزیم.

  8. افزودن رنگ خوراکی

    حالا به مقدار دلخواه از رنگ خوراکی را به سس براق برای کیک اضافه کرده و با همزن دور متوسط به مدت تقریبا 4 دقیقه هم می زنیم.

  9. اضافه کردن ژلاتین

    حالا ژلاتین آماده کرده از شب قبل را خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم و به آرامی هم می زنیم.

  10. صاف کردن سس براق برای کیک

    سس را از صافی رد می کنیم. کیک را از فریزر خارج کرده و روی جایی بلند تر از سطح (مثلا پایه) قرار می دهیم و سس براق برای کیک را روی آن می ریزیم و بعد از اینکه کمی در محیط قرار دادیم، به یخچال منتقل می کنیم تا تقریبا 2 ساعت در یخچال بماند.

سس براق برای روی کیک
سس براق برای کیک تولد

نکات طلایی برای تهیه سس براق برای کاور کیک

  • رنگ خوراکی به رنگ دلخواه می باشد و می توانید سس را به چند قسمت تقسیم کرده و در هر قسمت از سس براق، یک رنگ بریزید تا رنگ های جذاب و متنوعی داشته باشید.
  • می توانید شکلات تلخ(سیاه) را جایگزین شکلات سفید کنید.
  • در برخی رسپی های سس براق برای کیک، به جای خامه صبحانه از شیرعسلی استفاده می کنند.
  • توجه کنید که اگر در مرحله آخر و بعد از هم زدن سس براق برای کیک، روی آن کف جمع شده بود، ابتدا کف را گرفته و دور بریزید و سپس از صافی رد کنید.
  • می توانید برای تهیه سس براق از پودر ژلاتین استفاده کرده و ورق ژلاتین را حذف کنید. البته لازم به ذکر است که ورق ژلاتین باعث براق تر شدن سس گلیز می شود.
  • این سس آینه ای تقریبا 2 هفته در یخچال ماندگاری دارد.
  • می توان کمی اکلیل را روی سس براق برای کیک ریخت تا کیک ما زیباتر شود.
  • برای بهتر چسبیدن سس براق به کیک، کیک را کاملا گرد کنید و نقاط تیز نداشته باشد.

روش تهیه سس مخملی برای تزئین کیک

نحوه رقیق کردن ژله بریلو

نظرات