طرز تهیه ترشی یونانی با روغن زیتون خوشمزه و ساده

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

تورسی (Τουρσί) کلمه یونانی برای ترشی سبزیجات است و یک روش معمول و خوشمزه برای نگهداری آنها در طول ماه های سرد زمستان است. رایج ترین سبزیجات موجود در تورسی هویج، گل کلم، لوبیا چیتی، فلفل دلمه ای قرمز و فلفل چیلی سبز هستند که در محلول سرکه و یا آب نمک ترکیب و ترشی می شوند. هر منطقه در یونان روش منحصر به فرد خود را برای تهیه و طعم دادن به تورسی دارد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه ترشی یونانی با روغن زیتون را بیاموزید.

نحوه تهیه ترشی یونانی با روغن زیتون

در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل تهیه ترشی یونانی با روغن زیتون ارائه شده است:

مواد مورد نیاز برای تهیه ترشی یونانی

 گل کلم سایز متوسط 1 عدد
 شلغم سایز متوسط 2 عدد
 هویج 6 عدد
 خیار کوچک 6 عدد
فلفل قرمز شیرین بلند 6 عدد
فلفل سبز تند بلند 6 عدد
 کرفس 1 ساقه
سرکه 1 لیتر
روغن زیتون 1 فنجان
نمک غلیظ 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی یونانی با روغن زیتون:

  • سبزیجات را خوب بشویید. هویج را پوست بگیرید.
  • گل کلم را به صورت گلچه های کوچک برش دهید.
  • شلغم ها را خرد کنید. بقیه سبزیجات را به غیر از فلفل سبز به صورت مورب به ورقه های 1 سانتی خرد کنید.
  • همه سبزیجات را با نمک در یک قابلمه بریزید و بگذارید یک شب بماند.
  • روز بعد، شیشه ها را با قرار دادن چند ثانیه در ظرف آب جوش استریل کنید.
  • تمام شیشه ها را فقط با سبزیجات پر کنید و از مایع باقی مانده پر کنید.
  • در بالای هر شیشه فلفل سبز تند بلند را قرار دهید.
  • شیشه ها را با ¼ آب و ¾ سرکه پر کنید و سپس روی سبزیجات را با روغن زیتون بپوشانید. شیشه ها را ببندید.
  • یک قابلمه بزرگ را تا نیمه پر از آب کنید و بگذارید بجوشد.
  • کف قابلمه را یک پارچه قرار دهید و شیشه های در بسته را وارونه روی آن قرار دهید.
  • 20 دقیقه بجوشانید.
  • شیشه ها را بردارید و بگذارید خنک شوند.
  • پس از سرد شدن، می‌توانید آن‌ها را برای استفاده نگهداری کنید یا بلافاصله مصرف کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی انبه
نظرات