طرز تهیه پیاز ترشی سبز رنگ
اگر جز علاقه مندان ترشیجات می باشید حتما تا به حال پیاز ترشی را امتحان کردید و طعم فوق العاده آن را چشیدید در این پست می خواهیم طرز تهیه پیاز ترشی سبز رنگ را آموزش دهیم زیرا این ترشی خوشمزه در کنار غذاهایی مثل آبگوشت بسیار عالی می باشد. در صورت تمایل از طرز تهیه ترشی هفته بیجار و همچنین طرز تهیه ترشی زالزالک نیز بازدید نمایید.
طرز تهیه پیاز ترشی سبز رنگ
برای تهیه پیاز ترشی سبز رنگ مواد زیر را آماده کنید.
مواد لازم برای پیاز ترشی سبز رنگ |
|
پیاز قرمز ریز | 1 کیلو |
سیر | 300 گرم |
نعناع خشک | 2 قاشق غذا خوری |
نمک | 1 قاشق غذاخوری |
سرکه سفید | 1 لیتر |
طرز تهیه پیاز ترشی سبز رنگ
در ابتدا پیازهای قرمز و ریز را پوست بگیرید و به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید اما به صورتی که لایه های پیاز از هم جدا نشوند و درسته باقی بمانند ینی تا نصف ارتفاع پیاز قاچ بزنید کافی است.
سپس سیرها را پوست بگیرید و به شکل خلال خورد کنید یا به سلیقه ی خود سیر ها را می توانید با رنده درشت رنده کنید. یک ظرف برای پیاز ترشی انتخاب کنید و پیازها را درون آن بچینید به طوری که کف ظرف را پیاز بپوشاند سپس سیر های رنده و یا خلال شده را اضافه کنید.
حالا نعناع خشک، کمی نمک را به مواد اضافه کنید این مواد را باید به صورت لایه به لایه درون ظرف بریزید تا زمانی که ظرف به طور کامل پر شود.
ظرف پیاز ترشی که پر شد سرکه سفید را تا جایی که کاملا روی مواد را بگیرد بریزید و درب ظرف را محکم ببندید تا هوا نکشد و زمان بدهید تا ترشی به خوبی برسد.
نکته مهم:
برای بهتر شدن رنگ پیاز ترشی، نباید آن را در معرض نور قرار داد از این رو بهتر است که ظروف پیاز ترشی رو داخل پلاستیک مشکی قرار دهید و آن را 4 روز در کنار شوفاژ و رادیاتور و 4 روز در جای خنک قرار دهید. در آخر پیاز ترشی سبز رنگ شما بعد از 8 روز قابل مصرف می باشد.