طرز تهیه خورش گوجه سبز با گوشت

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

خورش گوجه سبز یک خورشت ایرانی است. این خورش علاوه بر ظاهر خوبش، به اندازه ای خوشمزه است که هرکسی از خوردن آن لذت می برد. خورش گوجه سبز طعم تقریبا ترشی دارد. اگر شما هم عاشق غذاهای ترش هستید پیشنهاد می کنم حتما خورش گوجه سبز را امتحان کنید. همچنین این غذا برای دوستداران گوجه سبز نیز پیشنهاد می شود.

طرز تهیه خورشت گوجه سبز

گوجه سبز از میوه های فصلی است و به همین دلیل خورش گوجه سبز از آن دسته غذاهایی است که خاص یک فصل است و در همه ی فصول سال یافت نمی شود. البته این حالت درصورتی برقرار است که بخواهید از گوجه سبز تازه استفاده کنید. برای یادگیری طرز تهیه خورش گوجه سبز تا انتهای این پست با من همراه شوید. همچنین می توانید طرز تهیه شربت با گوجه سبز را در مطالب قبلی دنبال کنید.

مواد لازم برای تهیه ی خورش گوجه سبز

گوجه سبز700 گرم
جعفری و نعنا400 گرم
گوشت 450 گرم
پیاز1 عدد بزرگ
نارنج2 عدد متوسط
نمک و فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم
روغن به میزان لازم

دستور پخت خورش گوجه سبز

زمان مورد نیاز: 2 ساعت

  1. خرد کردن گوشت

    گوشت ها را به صورت خورشتی (کمی کوچکتر از قوطی کبریت) خرد می کنیم.

  2. خرد کردن پیاز

    پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم. اندازه ی پیاز برای خورشت گوجه سبز، می تواند ریزتر باشد.

  3. آماده کردن جعفری و نعنا

    جعفری و نعنا را پاک کرده و می شوییم. به صورت ریز و ساطوری خرد می کنیم.

  4. آماده کردن سبزی

    در تابه ای مقداری روغن ریخته و سبزی را می ریزیم و کمی تفت می دهیم. برای خورش گوجه سبز کمی باید رنگ سبزی تیره شود.

  5. پختن خورش گوجه سبز

    در قابلمه کمی روغن ریخته و پیاز را تفت می دهیم. کمی زردچوبه زده و بعد از چند دقیقه تفت دادن، گوشت را می ریزیم. کمی که سرخ شد، سبزی را می ریزیم و کمی هم می زنیم. آب ریخته و اجازه می دهیم بپزد.

  6. اضافه کردن گوجه سبز

    در مرحله ی آخر از طرز تهیه خورش گوجه سبز، 15 دقیقه مانده به آخر، گوجه سبز ها را همراه با آب نارنج در خورش می ریزیم. نوش جان

نکات طلایی برای پخت خورش گوجه سبز

  • برای کمی قرمز تر شدن خورش گوجه سبز، کمی رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.
  • بهتر است از گوجه سبز تازه استفاده کنید ولی میتوانید از گوجه سبز در فریزر نگهداری شده نیز بریزید.
  • برا ی خوش طعم تر شدن خورش گوجه سبز، کمی زعفران دم کشیده در آن بریزید.
  • آبلیمو یا آبغوره را می توانید جایگزین آب نارنج کنید.
  • در خورشت گوجه سبز می توانید به جای نعنا تازه، نعنا خشک نیز بریزید.

همچنین بخوانید :

دستور پخت خورش مرغ کاری

طرز پخت خورش کنگر مجلسی

تهیه لواشک زردآلو و گوجه سبز

نظرات