طرز تهیه ترشی هفت بیجار زرد رنگ خوشمزه خانگی
ترشی یکی از همراهان غذای جذاب است که می تواند وعده غذایی را خوشمزه تر کند. یکی از ترشی های خوشمزه که همراه با غذاهای مختلف همچون ماهی جذاب می شود ترشی هفت بیجار است. چه بهتر که ترشی ها را خودمان در خانه درست کنیم. در این مطلب طرز تهیه ترشی هفت بیجار زرد در خانه را بخوانید و آن را در خانه درست کنید و از خوردن آن در کنار غذاها لذت ببرید.
طرز تهیه ترشی هفت بیجار زرد
در ادامه مواد مورد نیاز و طرز تهیه ترشی هفت بیجار زرد را بخوانید:
مواد لازم برای طرز تهیه ترشی هفت بیجار زرد |
|
گل کلم | 1 کیلو |
هویج | 2 عدد |
کلم پیچ | نیم کیلو |
ساقه کرفس | نیم کیلو |
پیاز متوسط | 2 عدد |
بادمجان متوسط | 2 عدد |
فلفل تند | 100 گزم |
ادویه ترشی | 1 قاشق |
خیار متوسط | 2 عدد |
سیر | 300 گرم |
زرد چوبه | 1 قاشق |
نمک | 1 قاشق |
سرکه | 2 لیتر |
سبزی مخصوص ترشی (گشنیز و جعفری) | 300 گرم |
فلفل ترشی | نیم کیلو |
دستور تهیه ترشی هفت بیجار زرد
مرحله اول:
در ابتدای شروع کار برای درست کردن ترشی هفت بیجار زرد باید تمام سبزیجات مانند خیار، هویج، کلم پیچ، گل کلم، بادمجان ،پیاز و ساقه کرفس را بنا به سلیقه خودتان در اندازه مناسب خرد کنید. اما اگر از آن دسته از طرفداران ترشی هستید که به ترشی نرم علاقه دارند، باید بعد از این که تمامی سبزیجات را خرد کردید، آنها را داخل آب جوش ریخته و به مدت 10 دقیقه بجوشانید.
این نکته قابل ذکر است که بعد از اضافه کردن سرکه به مرور زمان سبزیجات داخل ترشی نرم می شود. در اینجا ما توصیه می کنیم که اگر قصد دارید ترشی هفت بیجار زرد ترد و خوشمزه درست کنید سبریجات داخل ترشی را نجوشانید.
بعد از این که سبزیجات را خرد کرده اید آنها را داخل یک ظرف بزرگ بریزید.
مرحله دوم:
در این مرحله اگر شما قصد دارید که در ترشی شما مزه سیر و فلفل قالب باشد می توانید آنها را ریز خرد کنید. همچنین می توانید سبزی ترشی هم ریز خرد کنید. سپس همه مواد خود را اعم از سبزی ترشی، سبزیجات خرد شده، فلفل و سیر ریز خرد شده را در بک ظرف بزرگ مانند بریزید. همه را با هم خوب مخلوط کنید.
مرحله سوم:
در این مرحله شما یک کاسه بزرگ یا قابلمه را انتخاب کنید و سرکه را درون کاسه بریزید. ادویه ها را به همراه نمک و زردچوبه به سرکه اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس این مایع سرکه ای را با ادویه ها درست کرده اید به مخلوط سبزیجات خرد شده ای را که از قبل آماده کرده اید اضافه کنید و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید تا همه ادویه ها و مزه ها با سبزیجات مخلوط شوند. ظرفی را که قصد دارید ترشی شما در آن به عمل بیاید را انتخاب کنید و همه مواد را داخل آن بریزید و درب ظرف خود را محکم کنید و به مدت یک هفته یا بیشتر به ترشی زمان دهید تا آماده شود.