طرز تهیه حلیم بادمجان برای 20 نفر
حلیم بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و بسیار لذیذی می باشد که اگر یکبار آن را امتحان کنید عاشق طعم بی نظیر آن می شوید. در ادامه این مطلب با طرز تهیه حلیم بادمجان برای 20 نفر آشنا می شوید. همچنین مقدار مواد لازم برای تهیه حلیم بادمجان برای 20 نفر را می خواهید.
مواد لازم حلیم بادمجان برای 20 نفر
پیاز | 6 عدد |
گوشت چرخ کرده یا گوشت گردن | نیم کیلو |
نمک و فلفل و زرد چوبه | مقدار لازم |
برنج نیم دانه | 3 لیوان |
بادمجان | 4 کیلو |
سیر | 5 حبه |
گردو خرد شده | مقدار لازم |
نعناع خشک | مقدار لازم |
کشک | 3 ق غ |
طرز تهیه حلیم بادمجان برای 20 نفر
- مرحله اول
در مرحله اول برای تهیه حلیم بادمجان باید گوشت را همراه با مقداری آب و یک پیاز در قابلمه قرار بدهید تا بپزد. اگر می خواهید از گوشت چرخ کرده استفاده کنید می توانید فقط مقداری آن را جدا سرخ کنید.
- مرحله دوم
برنج را نیز به همراه مقداری آب روی شعله قرار دهید تا بپزد. برنج را مانند شعله زرد بپزید تا حسابی پخته و شل شود.
- مرحله سوم
بادمجان ها را ورقه ای کنید و سرخ کنید.
- مرحله چهارم
بادمجان هایی که سرخ شده به همراه گوشت کوب برقی یا هر وسیله دیگر به خوبی له می کنیم.
- مرحله پنجم
برنج که حسابی پخته و له شد آبکش می کنیم تا آب اضافی آن خارج شود. سپس آن را به بادجان های له شده اضافه می کنیم و کمی می کوبیم تا له و یکدست شود.
- مرحله ششم
یک تابه مناسب انتخاب کنید و مقداری روغن درون آن بریزید و روی حرارت قرار بدهید تا داغ شود. حالا پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی تف بدهید. سپس سیرهای له شده را به آن اضافه کنید و حسابی تف بدهید تا سرخ شود. مقداری نمک، فلفل و زرد چوبه به آن اضافه کنید.
- مرحله هفتم
در این مرحله بادمجان و برنج که از قبل له شده بود را به سیر و پیاز اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم. کمی بعد گوشت را اضافه کنید اگر گوشت چرخ کرده است که از قبل سرخ کرده اید اضافه کنید. اگر گوشت گردن است بعد از پخته شدن آن را ریش ریش کنید و به مواد اضافه کنید.
- مرحله هشتم
نعناع را در یک تابه کمی تف می دهیم و به آن اضافه می کنیم. در پایان نیز مقداری گردو خرد شده به حلیم بادمجان اضافه کنید.
- مرحله آخر
در مرحله آخر حلیم بادمجان را در ظرف مناسب سرو کنید و از مقداری کشک و گردو برای تزئین آن استفاده کنید.