طرز تهیه حلوا مجلسی با شیره انگور خوشمزه و خوش طعم

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

طرز تهیه حلوای مجلسی با شیره انگور

مواد مورد نیاز حلوا با شیره انگور 

  • آرد گندم …………………۱ لیوان
  • روغن مایع یا کره …. نصف لیوان
  • شیره انگور…………… یک لیوان
  • گلاب…………………نصف لیوان
  • پودر هل ………….به مقدار لازم
  • زعفران…………..به میزان لازم (دلخواه)

مراحل دستور تهیه ی حلوا با شیره

  • برای تهیه شهد، شیره انگور، گلاب، زعفران و هل را در ظرفی باهم مخلوط کنید و روی بخار کتری قرار دهید تا گرم بماند.
  • ابتدا آرد را 2 بار الک کنید و در تابه ای نچسب ریخته، روی حرارت ملایم تفت بدهید تا بوی آرد بلند شود. آرد را مرتب باید هم بزنید در غیر این صورت آرد میسوزد و طعم و رنگ خوبی نخواهد داشت.
  • آرد را از تابه خارج کرده و دوباره الک کنید تا گلوله های آرد از بین برود. مجددا آرد را به تابه برگردانید.
  • روغن یا کره آب شده را به آرد اضافه کرده و هم بزنید تا خوب باهم مخلوط شوند.
  • در این مرحله شهد را طی چند مرحله به آرد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا حلوا جمع شده و آب اضافی آن تبخیر شود.
  • زمانی که حلوا به راحتی از ظرف جدا شد و گهواره شد آماده است.

 

 

نظرات