طرز تهیه حلوا مجلسی با شیره انگور خوشمزه و خوش طعم
طرز تهیه حلوای مجلسی با شیره انگور
مواد مورد نیاز حلوا با شیره انگور
- آرد گندم …………………۱ لیوان
- روغن مایع یا کره …. نصف لیوان
- شیره انگور…………… یک لیوان
- گلاب…………………نصف لیوان
- پودر هل ………….به مقدار لازم
- زعفران…………..به میزان لازم (دلخواه)
مراحل دستور تهیه ی حلوا با شیره
- برای تهیه شهد، شیره انگور، گلاب، زعفران و هل را در ظرفی باهم مخلوط کنید و روی بخار کتری قرار دهید تا گرم بماند.
- ابتدا آرد را 2 بار الک کنید و در تابه ای نچسب ریخته، روی حرارت ملایم تفت بدهید تا بوی آرد بلند شود. آرد را مرتب باید هم بزنید در غیر این صورت آرد میسوزد و طعم و رنگ خوبی نخواهد داشت.
- آرد را از تابه خارج کرده و دوباره الک کنید تا گلوله های آرد از بین برود. مجددا آرد را به تابه برگردانید.
- روغن یا کره آب شده را به آرد اضافه کرده و هم بزنید تا خوب باهم مخلوط شوند.
- در این مرحله شهد را طی چند مرحله به آرد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا حلوا جمع شده و آب اضافی آن تبخیر شود.
- زمانی که حلوا به راحتی از ظرف جدا شد و گهواره شد آماده است.