طرز تهیه حلوا کم روغن | طرز تهیه حلوا با روغن کم

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

حلوا یکی از دسرهای خوش طعم قدیمی و سنتی است که روش های پخت متفاوت و انواع گوناگونی دارد. معمولا از حلوا در مراسمات مختلفی همچون مجالس ختم و عزاداری ها استفاده میشود. اما حلوا طرفداران زیادی دارد و یک دسر مقوی است. اگر به دنبال یک دستور ساده برای تهیه یک حلوای کم روغن خوشمزه هستید، با مینویسم همراه شوید.

طرز تهیه حلوا کم روغن

در ادامه مواد مورد نیاز و دستورالعمل تهیه حلوا کم روغن را بخوانید:

مواد لازم جهت تهیه حلوا کم روغن

آرد گندم 6 قاشق غذا خوری
روغن غذاخوری 15 قاشق غذاخوری
شیره انگور نصف لیوان
آب 1.5 لیوان
گلاب 3 قاشق غذا خوری
عرق هل 2 قاشق سوپ خوری
زعفران دم کرده 2 قاشق غذا خوری
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کاچی

نکته: در صورت تمایل میتوانید به جای روغن از روغن زیتون استفاده کنید که رژیمی تر و کم چرب تر خواهد بود. از روغن زیتون بدون بو استفاده کنید. حتی میتوانید از کمی کره برای عطر آن استفاده کنید. مقدار استفاده شده کره را از مقدار روغن زیتون کم کنید.

مراحل طرز تهیه حلوا کم روغن

  • برای تهیه حلوای کم روغن، ابتدا یک ظرف نچسب مناسب انتخاب کنید. آرد را داخل تابه ریخته سپس بدون روغن آن را تفت دهید. مدام باید هم بزنید تا رنگ آرد قهوه ای کم رنگ شود. اگر دوست دارید که رنگ حلوایتان تیره تر باشد، باید آرد را کمی بیشتر تفت بدهید تا رنگ آرد تیره تر شود.
  • آرد را از تابه خارج کرده و دوباره داخل تابه الک کنید.
  • بعد از این که آرد را تفت دادید باید روغن را به آرد اضافه کنید و هر دو را خوب هم بزنید.
  • حرارت را کم می کنید، آرد و روغن را به مدت 15 دقیقه خوب هم بزنید تا روغن خوب جذب آرد شود.
  • یک قابلمه کوچک انتخاب کنید و آب را به همراه شیره، گلاب، زعفران و هل روی شعله حرارت قرار دهید تا با هم بجوشند و سپس در چند مرحله به آرد اضافه کنید.
  • سریع هم بزنید تا با هم مخلوط و یک دست شوند. باید تا زمانی که حلوا در وسط ظرف جمع نشده است هم بزنید. حلوا باید حالت نرم داشته باشد.
  • سپس حرارت را خاموش کنید. حلوا را در ظرف مورد نظر خود سرو می کنید و بنا برسلیقه خودتان تزیین می کنید.

 

 

نظرات