طرز تهیه حلوا رولی (مجلسی و پرطرفدار)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

حلوا رولی یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین انواع دسر شیرین است. این دسر به دلیل آردی که دارد، حاوی میزان زیادی ویتامین های گروه B می باشد. این حلوا به دلیل ظاهر خوب و مجلسی که دارد، به عنوان دسر برای دورهمی ها و سفره ی افطار ماه رمضان نیز استفاده می شود. علاوه بر آن، به این دلیل که نان دارد، راحت تر سرو می شود. در این مطلب طرز تهیه حلوا رولی را با شما به اشتراک گذاشته ایم.

دستور تهیه حلوا رولی

حلوا به شکل های مختلفی مانند حلوا هویج، حلوا شیره انگور، حلوا شیره خرما، حلوا رولی و … را شامل می شوند. در حلوا رولی از نان میکادو یا نان بستنی حصیری استفاده می شود.

پیشنهاد می شود برای آموزش ژله رولی به مینویسم مراجعه کنید.

مواد لازم برای تهیه حلوا رولی

آرد گندم1 پیمانه
شکر1 پیمانه
گلابکمی کمتر از نصف پیمانه
زعفرانکمی کمتر از نصف پیمانه
آب1 پیمانه
هل1.5 قاشق چایخوری
کره130 گرم
روغن مایعکمتر از نصف پیمانه

دستور پخت حلوا رولی

زمان مورد نیاز: 39 دقیقه

  1. دم کشیدن زعفران

    ابتدا زعفران را می سابیم. در کاسه ی ماست خوری می ریزیم. تکه ای یخ و 2 قاشق آب می ریزیم. هنگامی که یخ ذوب شود، زعفران نیز دم می کشد. از زعفران دم کشیده، برای حلوا رولی، کمی کمتر از نصف پیمانه احتیاج داریم.

  2. آماده کردن شربت

    در قابلمه ای آب را همراه با شکر می ریزیم. شکر را حل کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. کمی که در حال جوشیدن بود، زعفران و گلاب را می ریزیم. بعد از 2 دقیقه هل را می افزاییم. کمی بعد خاموش می کنیم.

  3. آماده کردن روغن

    روغن را همراه با کره در قابلمه ریخته و اجازه می دهیم که کره ذوب شده و همچنین با روغن مخلوط شود. کره طعم حلوا رولی را بینظیر می کند.

  4. تفت دادن آرد

    در تابه ای آرد می ریزیم و تا زمانی که کمی مزه و بوی آرد عوض شود، تفت می دهیم.

  5. اضافه کردن روغن

    در این مرحله از طرز تهیه حلوا رولی، روغن را در آن ریخته و هم می زنیم تا زمانی که حسابی با هم ترکیب شده و نیز رنگ آن کمی عوض شود.

  6. اضافه کردن شربت

    سپس شربت را مرحله به مرحله در حلوا رولی می ریزیم و مدام هم می زنیم. با کفگیر به صورت مداوم مواد را از هم باز کرده و دوباره روی هم جمع می کنیم تا زمانی که بافت حلوا به شکل دلخواه در آید.

  7. رول کردن حلوا

    یک پلاستیک فریزر را باز کرده و روی سطح صافی می اندازیم. نان میکادو را روی آن انداخته و حلوای داغ را روی نان می ریزیم. با یک کاردک سطح حلوا را صاف می کنیم. نان را به صورت رولی می پیچیم. در یخچال قرار می دهیم و بعد از 1 ساعت از یخچال خارج کرده و به فاصله ی 1.5 تا 2 سانتی متر برش می دهیم. حالوا رولی شما آماده است.

نکات طلایی برای تهیه حلوا رولی

  • هر چه زعفران بیشتری در حلوا رولی بریزید خوشمزه تر است.
  • می توانید از کره یا روغن به طور یکجا استفاده کنید.
  • حلوای داخل حلوا رولی را می توانید با توجه به ذائقه تان تغییر دهید.
  • به جای هل می توانید از عرق هل استفاده کنید.

همچنین بخوانید :

طرز تهیه ژله بستنی رولی بدون ژلاتین

نظرات