طرز تهیه حلوا با شیره خرما نرم و خوشمزه
حلوا با شیره خرما یکی از ملزومات هر سفره ی افطار است. این دسر ایرانی طعم عالی و دلپذیری دارد. حلوا با شیره خرما به قدری دستور پخت ساده ای دارد که با دیدن آن فوری دست به کار میشوید تا آن را تهیه کنید. این حلوا همچنین مواد اولیه ی در دسترسی دارد و زمان کمی هم صرف پخت آن میشود. حلوا از آن دسته دسرهاست که در بین بیشتر مردم محبوب است و علاوه بر سفره ی افطار در ماه مبارک رمضان، در مجالس ختم نیز کاربرد دارد.
طرز پخت حلوا با شیره خرما
حلوا با انواع مختلف شیره خرما، شیره انگور، هویج و غیره قابل طبخ است. بعضی از افراد حلوا را با نان و بعضی با نان مخصوص بیسکوییتی سرو میکننند. البته ناگفته نماند که در اصل حلوا خالی و بی هیچ نانی سرو میشود. در ادامه با بهترین روش تهیه حلوا با شیره خرما آشنا میشوید.
میتوانید طرز تهیه حلوا با شیره انگور را در مینویسم ببینید.
مواد اولیه برای تهیه حلوا با شیره خرما
شیره خرما | کمی بیشتر از 1 پیمانه |
آرد گندم | 1 پیمانه |
روغن مایع | 1 پیمانه |
گلاب | 1 پیمانه |
دستور پخت حلوا با شیره خرما
زمان مورد نیاز: 30 دقیقه
- تفت دادن آرد
ابتدا آرد را در تابه ای میریزیم و در حرارت ملایم بدون روغن کمی تفت میدهیم. مدام هم میزنیم که نچسبد. این کار برای گرفتن خامی آرد است. بعد از اینکه کمی کرم رنگ شد به این معنی است که خامی آن از بین رفته است. زمان لازم برای این مرحله کمی کمتر از 10 دقیقه است.
- آماده کردن آرد
روغن مایع را در آن آرد که کرم رنگ شد، ریخته و کاملا با آن ترکیب میکنیم. 2 دقیقه هم میزنیم.
- اضافه کردن گلاب
گلاب را میریزیم . کاملا هم میزنیم. گلاب باید با همه ی مواد قبلی ترکیب شود. هم زدن را 1 دقیقه با گرمای اجاق گاز در درجه ی کم انجام میدهیم.
- اضافه کردن شیره خرما
شیره خرما را به مواد اضافه میکنیم. آنقدر هم میزنیم تا هم مواد کاملا با هم مخلوط شوند و هم حلوا جمع شود. برای اینکار بهتر است به طور مداوم با قاشق حلوا را باز کنید و مجددا فشرده کنید.این کار را تکرار کنید تا جمع شود.نوش جان
نکات مهم برای پخت حلوا با شیره خرما
- در تهیه حلوا با شیره خرما، میتوانید شیره خرما را بیشتر کنید تا شیرین تر شود.
- اضافه کردن کمی هل یا عرق هل همراه با گلاب به خوشمزه تر شدن حلوای شیره خرما کمک می کند.
- برای تزیین حلوا با شیره خرما، میتوانید از پسته، گردو، بادام و غیره استفاده کنید.
- بعد از آماده شدن حلوا، کمی گردوی خرد شده به آن اضافه کنید، تا طعم آن را بینظیر کند.
- کره یا روغن محلی را میتوانید جایگزین روغن مایع کنید.
- دقت کنید برای پخت حلوا با شیره خرما، آرد اصلا نباید بیشتر از حد تفت داده شود زیرا مزه ی سوختگی و تلخی پیدا می کند.
همچنین ببینید :