طرز تهیه اسنیکرز خانگی با خرما بدون نیاز به شکر خوشمزه و ساده
ناشر: مینویسم (minevisam.ir)
نویسنده: زهرا حسینی ها
تاریخ انتشار: 11 دسامبر 2021
تماس با ما: ارسال پیام
 
    اسنیکرز یکی از پرطرفدارترین شکلاتهای خوشمزه در بین همه افراد است. اسنیکرز معمولا از بادام زمینی و کارامل و شکلات تهیه میشود. اگر به شکلات علاقه مندید ولی در عین حال میخواهید در مصرف قند و شیرینی محتاط باشید به شما پیشنهاد میکنیم تا در منزل و با صرف کمترین هزینه اسنیکرزهای خوشمزه و سالم، بدون شکر درست کنید. در ما همراه باشید تا طرز تهیه اسنیکرز خانگی با خرما را به شما بیاموزیم.
آموزش اسنیکرز خانگی با خرما
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل تهیه اسنیکرز خانگی با خرما ارائه شده است:
| مواد لازم برای تهیه اسنیکرز با خرما | |
| جو پرک | ۲ پیمانه | 
| بادوم زمینی | ۲ پیمانه | 
| کره بادوم زمینی | ۱ قاشق غذا خوری | 
| شکلات | ۲۰۰ گرم | 
| خرما | ۴۰ عدد | 
| چوب دارچین | ۱ عدد | 
مراحل طرز تهیه اسنیکرز خانگی با خرما
- خرما ها پوست گرفته و هسته آنها را دربیاورید و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
- پایه اصلی در این دستور جو پرک است. جو ها را در آسیاب بریزید و خوب آسیاب کنید.
- نیمی از خرما ها را با کمک پشت قاشق له کنید.
- جو پرک آسیاب شده و کره بادام زمینی را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
- در یک ظزف مناسب کاغذ روغنی پهن کنید. مواد خمیری را کف ظرف به صورت یکنواخت پهن کنید و نیم ساعت در یخچال قرار بدهید.
- پوست بادام زمینی را جدا کرده و تا جایی آسیاب کنید که کاملا له شوند.
- مابقی خرما را با بادام زمینی له شده و دارچین رنده شده مخلوط کنید. کمی بادام زمینی خرد شده به مواد اضافه کنید.
- مخلوط خمیری دوم را روی مواد قبلی پهن کنید مجددا نیم ساعت در یخچال قرار بدهید.
- شکلات ها را ذوب کنید.
- اسنیکرز را از یخچال خارج کنید و به اندازه های دلخواه برش بزنید.
- اسنیکرزهای برش خورده را در شکلات ذوب شده بغلطانید.
- روی اسنیکرزها را با بادام زمینی تزئین کنید و به مدت نیم ساعت در فریزر قرار بدهید.
 
                     
                                 
                                 
                                 
                                 
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    