طرز تهیه پاچینی مرغ خانگی با سس مخصوص

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید
پاچینی کتف مرغ و بالای بال مرغ است که با ادویه‌جات مختلف مزه‌دار شده و به صورت سوخاری سرخ میشود.از پاچینی میتوان در مهمانی ها و مجالس به عنوان یک فینگر فود راحت و خوشمزه استفاده کرد. طرز تهیه پاچینی اصلا سخت نیست و به راحتی در منزل تهیه میشود. طرز تهیه پاچینی مرغ خانگی با سس مخصوص را در مینویسم بخوانید.

 

دستور تهیه مرغ پاچینی خانگی

برای تهیه این فینگر فود خوشمزه به بازوی مرغ احتیاج داریم. برای زیبا شدن این غذا ابتدا لازم است بازوها را با استفاده از چاقو از قسمت استخوان برش داده و همه گوشت را به سمت پایین کشیده تا مطابق تصویر به شکل یک توپک درآید. با دست گوشتها را فشرده کنید. میوانید در آخر برای سرو از فویل برای زیبا تر شدن مرغ ها استفاده کنید.

طرز تهیه مرغ پاچینی

مواد لازم برای تهیه پاچینی مرغ خانگی:

  • بازوی مرغ: 12 عدد
  • ادویه پاچینی شامل: نصف قاشق چایخوری پودر سیر،  پودر آویشن، نمک، پاپریکا و  فلفل سیاه
  • تخم مرغ: ۲ عدد هم زده
  • پیاز ریز رنده شده: ا عدد بزرگ
  • زعفران دم کرده غلیظ: ۲ قاشق غذاخوری
  • کنجد سفید بو داده: ۱ فنجان سرپر
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • آرد: یک پیمانه
  • پنیر پارمزان: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر سوخاری یا پانکو: یک پیمانه
  • روغن مایع: به مقدار لازم

بعد از تراشیدن گوشت بازوها آنها را در ظرف بریزید.سپس پیاز پودر سیر،  پودر آویشن، نمک، پاپریکا و  فلفل سیاه ، زعفران ،روغن زیتون را در ظرفی مخلوط کرده و مرغ ها را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید 3 الی 4 ساعت مزه دار شوند.

بعد از مزه دار شدن کتف ها را از مواد مزه دار جدا کنید و مجدد با دست گوشتها را در انتها کمی فشرده کنید.در ظرف دیگری آرد بریزید.تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید.مرغها را ابتدا در آرد سفید سپس در تخم مرغ و در نهایت در مخلوط پودر سوخاری و پنیر پارمسان بغلطانید.وقتی مرغها اغشته به مواد خشک شد آنها را در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.بعد از اینکه کتف ها کامل سرخ شد از روغن خارج کرده و در ظرف کنجد بغلطانید تا کنجد ها به کتف سوخاری شده بچسبند. (بنابر ذائقه و سلیقه خود میتوانید در مخلوط مواد مزه دار شده از فلفل بیشتری استفاده کنید تا کمی تند تر شود.)

طرز تهیه مرغ پاچینی

طرز تهیه سس مخصوص برای پاچینی مرغ:

یک قاشق مرباخوری روغن را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید تا روغن گرم شود.یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی اضافه کرده و هم بزنید.یک قاشق مرباخوری خردل ،یک قاشق چایخوری شکر، یک قاشق غذاخوریسرپر سرکه و کمی ادویه کاری اضافه کرده و هم بزنید.خیلی کم آب اضافه کنید و اجازه بدهید سس غلیظ شود.میتوانید در اخر میزان نمک، شکر و سرکه را با چشنیدن اندازه کنید.برای تهیه سس بیشتر مواد را چند برابر کنید.

طرز تهیه مرغ پاچینی

نظرات