طرز تهیه رب انار خانگی خوشمزه، ملس و خوشرنگ

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

پاییز و زمستان فصل انار است. میوه ای خوشمزه و آبدار که بسیار پر طرفدار است. اکنون که انار به راحتی در دسترس است بهترین فرصت است تا یک رب انار خانگی خوش طعم و لذیذ درست کنید. رب انار خانگی بسیار طعم دلچسب و منحصر به فردی دارد که برای تهیه انواع غذا ها مانند اکبر جوجه، فیله مرغ اناری، خورش فسنجان و … مورد استفاده قرار می گیرد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه رب انار خانگی را به شما بیاموزیم.

آموزش دستور پخت رب انار خانگی

در ادامه مواد مورد نیاز برای تهیه رب انار ارائه شده است:

مواد مورد نیاز برای تهیه رب انار

انار دان شده 5 کیلو
نمک به میزان لازم
آب 1/5 لیوان

مراحل طرز تهيه رب انار خانگی

  • انار ها را بشویید و دان کنید.
  • یک قابلمه بزرگ را روی حرارت قرار بدهید و انار ها را درون قابلمه بریزید.
  • یک و نیم لیوان آب اضافه کنید و اجازه بدهید تا تمام دانه های انار نرم شود.
  • وقتی انارها کاملا نرم شدند زیر آن را خاموش کنید و اجازه بدهید کمی خنک تر شوند.
  • با استفاده ار گوشکوب برقی خوب انار ها را میکس کنید تا هسته های انار جدا شود. این کار به جدا شدن گوشت انار از هسته بسیار کمک میکند.
  • از یک آبکش ترجیحا استیل استفاده کنید. آبکش را روی یک ظرف مانند لگن یا قابلکه قرار دهید و انارها را درون آبکش بریزید.
  • با دست انار ها را از آبکش رد کنید تا هسته های انار کامل جدا شده و آب خالص انار درون قابلمه بریزد.
  • آب انار از آبکش رد شده را درون قابلمه ای مناسب بریزید و روی حرارت قرار بدهید.
  • تا زمانی که غلیظ شود مدام هم بزنید تا به ته قابلمه نچسبد.
  • رنگ رب انار به سلیقه شما بستگی دارد. هر چقدر بیشتر روی شعله باشد تیره تر میشود.
  • وقتی به غلظت و رنگ مورد نظر شما رسید شعله را خاموش کنید و نمک آن را اندازه کنید.
  • بعد از سرد شدن در ظرف های شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

رب انار خانگی

 

نظرات