طرز تهیه چیپس گوجه ای خانگی بدون فر (ترد و خوشمزه)
یکی از پرطرفدار ترین تنقلات محبوب بین همه افراد در هر سنی چیپس است. چیپس سیب زمینی ترد و خوشمزه ای که در هر مهمانی و مراسمات خودمانی به عنوان چاشنی و مزه وجود دارد. چیپس ها در اشکال مختلف و طعم های متفاوت به صورت بسته بندی به فروش میرسند. اما از آنجا که معمولا جز تنقلات ناسالم هستند بسیار بهتر است که آنها را در منزل و به صورت خانگی تهیه کنیم. در ادامه میتوانید طرز تهیه چیپس گوجه ای خانگی بدون فر را بیاموزید و به راحتی در منزل برای فرزندانتان تهیه کنید.
طرز تهیه چیپس گوجه ای ساده در خانه بدون فر
در ادامه مواد مورد نیاز و دستورالعمل تهیه چیپس گوجه ای خانگی ارائه شده است:
مواد مورد نیاز چیپس گوجه ای خانگی بدون فر |
|
سیب زمینی | 3 عدد |
پودر پاپریکا | 1 قاشق چای خوری |
پودر گوجه فرنگی | 1 قاشق غذا خوری |
فلفل قرمز | کمی |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
روغن | به میزان لازم |
سرکه سفید | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | کمی |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیپس با طعم پیاز جعفری
دستورالعمل تهیه چیپس گوجه ای خانگی بدون فر
- قبل از آماده کردن چیپس ها در یک ظرف شکر، پاپریکا، پودر گوجه، فلفل قرمز و نمک را با هم مخلوط کنید.
- ابتدا سیب زمینی ها را به خوبی بشویید و پوست بگیرید.
- به کمک رنده، پوست کن یا حلقه کن غذا ساز سیب زمینی ها را به ورقه های نازک برش بزنید.
- در یک ظرف مناسب آب و یخ و سرکه بریزید و سیب زمینی های ورقه شده را در آن بریزید.
- نیم ساعت در آب و یخ و سرکه بماند و سپس آبکش کنید. سیب زمینی ها را روی یک دستمال پهن کنید و آب اضافی آنها را بگیرید.
- در یک تابه گود روغن بریزید و بعد از داغ شدن روغن سیب زمینی ها را در چند مرحله سرخ کنید.
- نکته: توجه داشته باشید سیب زمینی را کم کم در روغن سرخ کنید به طوری که روی هم قرار نگیرند و شناور باشند. در غیر این صورت سیب زمینی ها به هم میچسبند و ترد نخواهند شد.
- بعد از اینکه سیب زمینی های سرخ شده را از روغن خارج کردید بلافاصله در مخلوط ادویه ها بریزید و خب و آرام هم بزنید تا مواد به چیپس ها بچسبد.
- در ظرف سرو بریزید و نوش جان کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پفیلا سرکه ای