طرز تهیه چیپس گوجه ای خانگی بدون فر (ترد و خوشمزه)

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

یکی از پرطرفدار ترین تنقلات محبوب بین همه افراد در هر سنی چیپس است. چیپس سیب زمینی ترد و خوشمزه ای که در هر مهمانی و مراسمات خودمانی به عنوان چاشنی و مزه وجود دارد. چیپس ها در اشکال مختلف و طعم های متفاوت به صورت بسته بندی به فروش میرسند. اما از آنجا که معمولا جز تنقلات ناسالم هستند بسیار بهتر است که آنها را در منزل و به صورت خانگی تهیه کنیم. در ادامه میتوانید طرز تهیه چیپس گوجه ای خانگی بدون فر را بیاموزید و به راحتی در منزل برای فرزندانتان تهیه کنید.

طرز تهیه چیپس گوجه ای ساده در خانه بدون فر

در ادامه مواد مورد نیاز و دستورالعمل تهیه چیپس گوجه ای خانگی ارائه شده است:

مواد مورد نیاز چیپس گوجه ای خانگی بدون فر

سیب زمینی 3 عدد
پودر پاپریکا 1 قاشق چای خوری
پودر گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
فلفل قرمز کمی
شکر 1 قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
سرکه سفید 2 قاشق غذاخوری
نمک کمی

چیپس گوجه ای خانگی بدون فر

دستورالعمل تهیه چیپس گوجه ای خانگی بدون فر

  • قبل از آماده کردن چیپس ها در یک ظرف شکر، پاپریکا، پودر گوجه، فلفل قرمز و نمک را با هم مخلوط کنید.
  • ابتدا سیب زمینی ها را به خوبی بشویید و پوست بگیرید.
  • به کمک رنده، پوست کن یا حلقه کن غذا ساز سیب زمینی ها را به ورقه های نازک برش بزنید.
  • در یک ظرف مناسب آب و یخ و سرکه بریزید و سیب زمینی های ورقه شده را در آن بریزید.
  • نیم ساعت در آب و یخ و سرکه بماند و سپس آبکش کنید. سیب زمینی ها را روی یک دستمال پهن کنید و آب اضافی آنها را بگیرید.
  • در یک تابه گود روغن بریزید و بعد از داغ شدن روغن سیب زمینی ها را در چند مرحله سرخ کنید.
  • نکته: توجه داشته باشید سیب زمینی را کم کم در روغن سرخ کنید به طوری که روی هم قرار نگیرند و شناور باشند. در غیر این صورت سیب زمینی ها به هم میچسبند و ترد نخواهند شد.
  • بعد از اینکه سیب زمینی های سرخ شده را از روغن خارج کردید بلافاصله در مخلوط ادویه ها بریزید و خب و آرام هم بزنید تا مواد به چیپس ها بچسبد.
  • در ظرف سرو بریزید و نوش جان کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پفیلا سرکه ای
نظرات