طرز تهیه کیک عسل و بادام (کیک با رویه شیر عسلی)
کیک بادام و عسل یکی از خوشمزه ترین کیک هاست. بادام سرشار از پروتئین برای تقویت کننده عضلات، کلسیم برای تقویت کننده استخوان، آهن برای تشکیل خون و چربی های سالم است. علاوه بر این، آنها غذای مغز هستند، زیرا محتوای بالای منیزیم، فسفر، ویتامین E و نیاسین تأثیر مثبتی بر سلول های عصبی ما دارد. اگر به دنبال دستور تهیه یک کیک خوشمزه و متفاوت هستید به شما پیشنهاد میکنیم در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک عسل و بادام را بیاموزید.
طرز تهیه کیک عسل و بادام خانگی
در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل پخت و طرز تهیه کیک عسل و بادام ارائه شده است:
مواد لازم برای تهیه کیک بادام و عسل |
|
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | یک پیمانه (۲۰۰ گرم) |
روغن مایع | ۱۸۰ گرم |
ماست پرچرب | نصف لیوان |
آرد قنادی | دو پیمانه |
وانیل | به میزان لازم |
بیکینگ پودر | یک قاشق سوپخوری |
مواد مورد نیاز برای کرم: | |
شیر | دو لیوان |
نشاسته ذرت | ۷۴ گرم |
زرده تخم مرغ | یک عدد |
شکر | نصف لیوان |
وانیل | کمی |
کره | ۲۰ گرم |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
پنیر ماسکارپونه | ۲۰۰ گرم |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک اسفنجی ساده
مراحل طرز تهیه کیک بادام و عسل
- تخم مرغ، شکر و وانیل را با هم زن بزنید تا حجیم شود.
- سپس ماست و روغن اضافه کرده و یک دقیقه دیگر با هم بزنید.
- آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید و کم کم به مواد اضافه و هم بزنید.
- مواد را داخل یک قالب 25 سانتی که از قبل پرب شده و کاغذ روغنی انداخته اید بریزید.
- روی کیک بادام پرک بریزید و در نهایت یک ق غ شکر روی بادام ها بپاشید تا در زمان پخت طلایی شود.
- در فر با دمای 180 درجه به مدت 50 دقیقه قرار بدهید.
- بعد از پخت کیک را از فر خارج کرده و اجازه بدهید تا خنک شود. بعد از خنک شدن از قالب جدا کنید و از وسط برش بزنید.
- برای مواد کرمی در یک تابه، شیر، شکر، نشاسته، وانیل و زرده تخم مرغ را باهم مخلوط کنید تا یکدست شود.
- روی حرارت ملایم مدام هم بزنید. وقتی مواد به قوام آمد پنیر ماسکارپونه، خامه و کره را اضافه کنید و خب هم بزنید.
- مواد کرم را به مدت 3 ساعت در یخچال قرار بدهید و سپس با دور تند همزن بزنید تا حجیم شود.
- کیک را که از وسط برش زده اید روی ظرف مورد نظر قرار دهید.
- روی لایه اول کیک از مواد کرمی به کمک قیف بریزید و صاف کنید.
- سپس لایه دوم کیک را روی آن قرار بدهید.
- 30گرم کره و 50 گرم عسل را با هم ترکیب کنید و روی کیک بریزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک کادایف ترکیه ای