طرز تهیه پاستا فتوچینی ایتالیایی با 2 سس مخصوص خوشمزه

این مطلب رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید

پاستا فتوچینی با سس مخصوص یک غذای معروف ایتالیایی است که به دلیل طعم و ظاهر فوق العاده اش طرفداران زیادی دارد و بهترین گزینه برای جشن ها و مهمانی های خودمانی است. یکی دیگر از دلایل اینکه پاستا فتوچینی مورد توجه زیادی قرار گرفته، دستور پخت ساده و سریع آن است، بنحوی که با دیدن عکس پاستا فتوچینی ایتالیایی، برای درست کردن این غذا وسوسه می شوید. فتوچینی در کشور ایتالیا به معنی روبان های کوچک به شکل نوارهای ضخیم و صاف می باشد. پاستای فتوچینی باسس مخصوص، با گوشت یا مرغ قابل سرو است. این غذا به عنوان غذای اصلی مورد استفاده قرار میگیرد و سس مخصوص برای آن به 2 شکل قابل تهیه است. در این مطلب 2 روش از طرز تهیه پاستا فتوچینی ایتالیایی با سس مخصوص را با شما به اشتراک میگذاریم.

برای آشنایی با طرز تهیه پاستا فتوچینی ایتالیایی و سس مخصوص آن ، تا انتهای مطلب همراه مینویسم باشید.

روش اول: طرز تهیه پاستا فتوچینی با سس بلونز

در روش پاستا فتوچینی با سس بلونز هم میتوانید از پاستا فتوچینی و هم از پاستا پاپاردله استفاده کنید. در این روش از سس ویژه ای که طعم فوق العاده دارد استفاده میشود. در ادامه روش آماده سازی سس را در اختیارتان قرار میدهیم.

پاستا فتوچینی با سس بلونز

مواد لازم برای تهیه سس بلونز

در دستور تهیه سس پاستا فتوچینی با سس بلونز شیر بکار رفته، اگر طعم شیر را دوست ندارید می توانید پاستا بدون شیر و خامه درست کنید.

هویج1 عدد متوسط
گوجه5 عدد متوسط
کرفس1 شاخه کوچک
پیاز1 عدد متوسط
کره 15 گرم
کوشت چرخ کرده300 گرم
جوز هندی1 الی 3 عدد
رب1 قاشق غذاخوری
شیر1 لیوان
فلفل و نمکبه مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه پاستا فتوچینی

پاستا فتوچینی یا پاپاردله25گرم
پنیر پارمزانبه مقدار دلخواه
رزماریبه مقدار دلخواه

دستور پخت پاستا فتوچینی با سس بلونز

زمان مورد نیاز: 1 ساعت و 20 دقیقه

  1. تهیه سس بلونز

    برای تهیه پاستا فتوچینی با سس بلونز، ابتدا سس را آماده کرده و کنار میگذاریم. پیاز و نصف ساقه ی کرفس و هویج را نگینی و ریز خرد کرده و گوجه ها را پوره یا رنده میکنیم. پیاز را کمی تفت داده و سپس هویج و کرفس را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم کمی بپزد که خام نباشند کره را میریزیم و سپس گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه میکنیم تا زمانی که رنگش عوض شود روی حرارت ملایم میگذاریم بپزد. نمک و فلفل و 1 الی 3 جوزهندی(به مقدار دلخواه) را رنده میکنیم و یک قاشق غذاخوری رب میریزیم، سپس پوره گوجه را اضافه میکنیم و میگذاریم آب موادمان کشیده شود و سپس شیر را با مواد مخلوط میکنیم و بعد از اینکه غلیظ شد، یکم برای تزیین برمیداریم و بقیه ی مواد را از روی حرارت برمیداریم.

  2. تهیه پاستا فتوچینی

    ابتدا مقدار لازم آب را داخل قابلمه ای ریخته و اجازه میدهیم جوش بیاید سپس پاستا فتوچینی(یا پاستا پاپاردلّه) را در آب در حال جوش میریزیم و بعد از اینکه نرم شد آبکش میکنیم و سپس سس از قبل آماده شده را روی حرارت کم قرار داده و پاستا فتوچینی را به آن اضافه میکنیم و به میزان لازم پنیر پارمزان و مقدار کمی رزماری اضافه میکنیم و بعد از اینکه پنیر کمی آب شد از روی حرارت برمیداریم. نوش جان

نکات طلایی برای تهیه پاستا فتوچینی با سس بلونز

  • پاستا فتوچینی را وقتی کمی نرم شد آبکش میکنیم و نمیگذاریم به هیچ عنوان خیلی نرم شود که له شود.
  • برای تزیین از سسی که از قبل برداشتیم و همچنین میتوانید از ریحان و رزماری و پنیر پارمزان استفاده کنید.
  • به جای گوشت چرخ کرده میتوان از فیله ی مرغ نگینی هم استفاده کرد که به همان روش قابل پخت است.

همچنین با طرز تهیه مک اند چیز سوخاری آشنا شوید.

روش دوم : طرز تهیه پاستا فتوچینی با سس آلفردو

برای تهیه پاستا فتوچینی با سس آلفردو هم میتوانید از هردو مدل پاستا، یعنی پاستا فتوچینی و پاستا پاپاردله استفاده کنید. البته بهتر است از همان پاستا فتوچینی در این روش استفاده کنید. روش پخت این مدل پاستا دارای دو مرحله است که در ادامه به آن میپردازیم.

پاستا فتوچینی با سس آلفردو

مواد لازم برای تهیه سس آلفردو

کره2 قاشق غذاخوری
روغن مایع(پخت وپز و سالاد)به مقدار لازم
پیاز1 عدد متوسط
قارچبه مقدار دلخواه
آبلیمو1 قاشق غذاخوری
سیر4 حبه ی متوسط
شیر2 لیوان
خامه1 لیوان
فیله مرغ خرد شده3 لیوان
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
پنیر پارمزان200 گرم
گشنیز و جعفری(خرد شده) 1 پیمانه

مواد لازم برای تهیه پاستا فتوچینی

پاستا فتوچینی250 گرم

دستور پخت پاستا فتوچینی با سس آلفردو

  1. تهیه سس آلفردو : یک قاشق از کره را با یک قاشق روغن مایع داخل تابه میریزیم و روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار میدهیم. پیاز رنده شده را به آن اضافه کرده تا وقتی که خامی پیاز گرفته شود تفت میدهیم. قارچ خرد شده و آبلیمو را اضافه میکنیم بعد از اینکه کمی حرارت دید یک حبه از سیر هارا خرد کرده و روی آن قارچ ها میریزیم شیر و خامه ای که از قبل در مخلوط کن مخلوط شده اند را با آن اضافه کرده و تفت میدهیم. یک قاشق دیگر از کره را به همرا کمی روغن در تابه ای دیگر ریخته و فیله های مرغ را با کمی آّب به آن اضافه میکنیم و 3 حبه سیر دیگر را خرد کرده با نمک و فلفل روی مرغ میریزیم. بعد از اینکه مرغ پخت، آنرا به مواد قبلی اضافه میکنیم و به محض اینکه شروع ب جوشیدن کرد پنیر پارمزان را روی آن مواد ریخته و هم میزنیم در آخر هم گشنیز و جفری را به سس اضافه میکنیم و ترکیب میکنیم و هنگامی که سس مقداری غلیظ شد از روی حرارت برمیداریم.
  2. تهیه پاستا فتوچینی : مقدار لازم آب در قابلمه ای ریخته و روی حرارت زیاد میگذاریم تا بجوشد. پاستا فتوچینی را داخل آن میریزیم و اجازه می دهیم نرم شود سپس پاستا را آبکش میکنیم و به سس آلفرود آماده شده از قبل اضافه میکنیم و میگذاریم همراه با سس کمی روی حرارت بماند. پاستای فتوچینی با سس آلفرد آماده سرو است.

نکات طلایی طرز تهیه پاستا فتوچینی با سس آلفردو

  • دلیل اضافه کردن آبلیمو زمان پخت قارچ این است که رنگ قارچ خیلی تیره نشود.
  • هنگام پخت پاستا فتوچینی درب قابلمه را نمیگذاریم زیرا پاستا حالت خمیری به خود میگیرد.
  • اگر میخواهید گوشت چرخ کرده را جایگزین فیله های مرغ کنید مانعی ندارد و به همان میزان و در همان زمان که در دستور پخت مرغ را اضافه کردیم، به جای آن گوشت چرخ کرده را میریزیم.
  • در زمان سرو پاستا میتوانید از پنیر پارمزان، پیازچه،جعفری و گشنیز خرد شده و چند عدد ریحان برای تزیین بکار ببرید.

نظرات